De fijnste hotspots met een open haard

Inspiratie

Het zonnetjes komt steeds vaker door en de temperaturen lopen langzaam op, maar de zomer is helaas nog niet echt begonnen. Om toch alvast lekker de deur uit te gaan hebben wij de hotspots met een open haard op een rijtje gezet. Hier moet je zijn voor wat extra warmte.

Aloha Beach, Wijk aan Zee

Op het strand van Wijk Aan Zee zit strandtent Aloha. Niet alleen een fijne spot voor de zomerse dagen maar ook op de regenachtige dagen kan je hier heerlijk binnen vertoeven aan de open haard met een lekker kopje koffie. Voor een hapje kan je hier ook goed terecht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Living the good life @alohanoordpier

Een bericht gedeeld door ALOHA (@alohanoordpier) op


MR.PORTER, Amsterdam

Bestel een lekkere cocktail naar keuze van de cocktailkaart en proost met je vrienden bij de open haard op het weekend. MR. Porter heeft trouwens ook een prachtig uitzicht! Hier moet je geweest zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Burn baby, burn. @the_entourage_group.

Een bericht gedeeld door MR PORTER (@mrporter_official) op

Westergasterras, Amsterdam

Het Westergasterras is een hele fijne spot om een hapje en drankje te nuttigen. Aan de haard met uitzicht op het Westerpark is toch niet verkeerd dachten wij zo.

Meneer Nieges, Amsterdam

Deze spot zit aan het water en ziet er altijd supergezellig uit met lichtjes die boven je hoofd zweven. Binnen vind je de open haard om even op te warmen als je koude teentjes gekregen hebt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn haard warmt je weer op tijdens deze koude dagen❄

Een bericht gedeeld door Meneer Nieges (@meneernieges) op

Pllek, Amsterdam

Op het NDSM-werf vind je Pllek. Tijdens de warme dagen zit je hier heerlijk aan het water op het strandje of aan de picknick tafels maar nu het daar nog net iets te koud voor is zit je binnen ook heerlijk aan de open haard. Met een borrel en hapje zit je hier wel goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand….. #sunset #autumn #amsterdam #pllek

Een bericht gedeeld door Pllek (@pllek_amsterdam) op

Pressroom, Amsterdam

In het INK Hotel zit het restaurant, lounge en bar van de Pressroom. Hier kan je goede cocktails drinken en ook heel lekker eten. Uitbuiken doe je dan natuurlijk in de library, waar de open haard altijd voor je aanstaat.