PRESSROOM Bar presenteert nieuwe cocktailkaart

Hotspot

PRESSROOM Bar

De PRESSROOM Bar staat sinds kort onder leiding van Mustafa Bodour. Als head bartender creëerde hij voor het restaurant een geheel nieuwe cocktailkaart en liet zich inspireren door de roaring twenties. Met zijn goede gevoel voor humor maakt hij er een feestje van voor zijn gasten.

In het INK Hotel Amsterdam, om de hoek bij De Dam, vind je de PRESSROOM als een van de ‘hidden gems’ van het centrum. Het restaurant komt ‘s morgens vroeg tot leven en gaat door tot ‘s avonds laat. Het menu bestaat uit moderne klassiekers waar herkenbare en pure smaken samenkomen tot heerlijke combinaties.

Presentatie cocktailkaart

Ter ere van een gloednieuwe cocktailkaart organiseerde PRESSROOM Bar, INK Hotel Amsterdam, op donderdag 24 januari het event The Editor’s Speakeasy. Het speakeasy concept komt uit Amerika waar je met een wachtwoord toegang kreeg tot de locaties waar in het geheim alcohol werd geschonken. De locatie van PRESSROOM deed vroeger dienst als drukkerij van de krant ‘De Tijd’. Speciaal voor deze gelegenheid keerden de gasten ook terug in de tijd. Tussen stapels kranten en typemachines werden zij welkom geheten in het domein van de hoofdredacteur. De muziek was afkomstig van vinyl en de cocktails live geshaked door een team van bartenders.

PRESSROOM Bar

The Editor’s Speakeasy event

Het wachtwoord voor de eerstvolgende speakeasy op donderdag 4 april wordt binnenkort bekendgemaakt via de social kanalen van PRESSROOM Bar. In de tussentijd wordt het nieuwe cocktailmenu dagelijks geserveerd in de bar. Heb jij ze al geproefd?

Liever zelf aan de slag gaan? Wij hebben een heerlijk wintercocktail recept voor jou klaar staan!