Hotspot: The Beefsteak Club

Hotspot

The Beefsteak Club – Amsterdam

The Beefsteak Club vond je in twee Jordanese pandjes. De tussenmuur bleef behouden en splitste de zaak met twee bars op. Het ene gedeelte was het restaurant, waar grote stukken vlees met bier of cocktails de robuuste tafels vullen als gasten hun stoel/hooibaal aanschuiven. Het andere gedeelte was de bar. Het concept blijft hetzelfde maar de locatie is sinds kort net anders, namelijk op de Ferdinand Bol.

The Beefsteak Club

Maar de moderne beefsteak denkt ook aan Moedertje Aarde als de sappige steak naar binnen geschoven wordt. Net als broertje Pigs & Punch met het varken doet, wil The Beefsteak Club geen deel van zijn favoriete ingrediënt verspillen. Een toegewijd carnivoor koopt daarom een complete koe om die over verschillende bezoeken verspreid te verorberen. Het is niet meer alleen steak, maar in Guinness gesmoorde en gerookte runderwang, en ‘the daddy of all bone in steaks’ de tomahawk. Bestek: optioneel.

Zelf aan de slag? Hier vind je de lekkerste vleesrecepten. 

Bekijk ook