Hotspot: Restaurant EAST

Hotspot

Hotel Casa bestaat al even, maar het hotel in Amsterdam-Oost heeft onlangs een renovatie gehad. Hotel Casa vernieuwde daarbij ook haar horecaconcept. Voorheen was het restaurant bekend als restaurant East57 en tegenwoordig gaat het door het leven als EAST. Het vernieuwde restaurant is huiselijk, hip en heeft 1001 moods in de inrichting én op de kaart!

Restaurant EAST

Hotel Casa

Hotel Casa bevind zich aan de Ringdijk in Amsterdam-Oost en op loopafstand van het Amstelstation. Dit hotel is niet alleen voor de toerist, maar ook voor de student. Je kan namelijk voor een klein bedrag al een kamer huren in het hotel. Welke student wil nou niet wonen in een hotel?! Het hotel en restaurant zijn functioneel en comfortabel aansluitend op de behoeften. Een plek waar je je thuis moet voelen volgens EAST zelf.

Menu EAST

EAST is vanaf 07:00 tot 01:00 uur geopend en je kan terecht voor een goede koffie met muffin om de dag te beginnen of aanschuiven voor lunch en diner. De menu kaart is gevarieerd en voor ieder wat wils. Maar vergeet vooral niet om de dag nog even na te bespreken in de bar waar je een opmaat gemaakte cocktail kan drinken. De borrelhapjes zijn ook de moeite waard! Gefrituurde sushi, Gekleurde bapao broodjes en Hollandse bitterballen.

Restaurant EAST

Een nieuw concept

Hotel Casa heeft een vernieuwd concept ingericht op alle mogelijke stemmingen van de dag. Je eet dus naar de mood waar jij je op dat moment in bevindt. Hoe leuk! Heb jij wat energie nodig? Of moet jij je eens goed ontspannen? EAST regelt het!

Restaurant EAST

Interieur restaurant EAST

Het interieur is fris en hip. EAST is de plek voor werken, relaxen, dineren en borrelen. Om een huiselijke setting te creëren zijn overal kleine zitjes gemaakt. Ook staan er lange tafels om met z’n alle aan te eten en een spelletje te kunnen spelen.

Restaurant EAST

Winactie

Het leukste van alles is dat wij een driegangendiner voor twee personen + een fles huiswijn weg mogen geven. Interesse? Check onze Instagram wat jij moet doen om dit uitje te winnen. Succes!