Hotspot: Bardak

Hotspot

Bardak – Amsterdam

Tel Aviv. Waar muren het canvas van streetartists zijn en de beste restaurants verstopt zitten in de meest haveloze marktstalletjes. Wat Bardak betekent? Een georganiseerde bende! Dat klinkt nu al gezellig.

De TLV-group wees met Bar Fisk de weg richting Amsterdam en haalt in 2018 voor de tweede keer de overweldigende smaken en geuren van Tel Aviv naar de Nederlandse hoofdstad. Dit keer met de Arak cocktails, bieren en streetfood.

Een “paar” drankjes loopt uit tot een nachtelijk streetfood-bacchanaal als borrelaars het menu ontdekken – de brandstof voor avonden om niet te vergeten. Volgestouwde pita’s en kruidige vleesgerechten worden bereid met die typische voorliefde voor verse, lokale producten van de Tel-Avivianen. Kleurrijke smaken en simpele bereidingen vragen om de beste kwaliteit van ingrediënten. In zowel de rib-eye, kebabs, garnalenfalafel en zwezerik als de vegetarische of vegan opties zoals paddenstoelen-shawarma, geroosterde bloemkool en geblakerde aubergine. Bardak introduceert daarnaast nog door Amsterdam te ontdekken tradities als Arais – sappige lamskebab in een krokante pita die alle smaak van lamsvet opgenomen heeft. Bardak is de plek voor een pre-party, party óf after-party.

bardak

Bekijk ook