Hotspot: Hippie Fish

Hotspot

Hippie Fish is het pareltje van Zandvoort en menig influencer is hier al geweest om Instagram waardige kiekjes te schieten. Het interieur, het eten en de sfeer kloppen van top tot teen. Het beste van alles is natuurlijk dat het lekker aan het strand ligt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Already been to our renewed jungle? 🌿

Een bericht gedeeld door Hippie Fish (@slowdownstayawhile) op

Interieur

Veel groen en natuurlijke materialen zoals hout en rotan zorgen voor een botanisch interieur. De tent is groot, maar heeft allemaal gezellige hoekjes voor een knus gevoel en tegelijkertijd is alles heel open en licht. Er zijn veel lage zitjes om lekker te kunnen lounge. Ook ideaal met kinderen.

Food

Niet geheel onbelangrijk is het eten. De kaart is biologisch en er staan veel vega gerechten op de kaart. Geen zorgen, ook de vis- en vleeseter worden niet vergeten. Vanaf 09.00 uur kan je terecht voor heerlijke ontbijtjes om de dag goed te beginnen. De lunchkaart staat vol smaakvolle broodjes, salades en soepen. Het diner heeft voor ieder wat wils. Wil je even lekker snacken op het strand? Kan ook!

Locatie

Hippie Fish bevind zich aan Boulevard Paulus, Loot 3 op Zandvoort. Het fijne van deze locatie is dat je ervoor kan kiezen binnen te eten, maar met je tenen in het zand is natuurlijk ook een optie. Hoe chill is dat! Even afkoelen kan in de zee.