Hotspot: Pllek Hotspot: Pllek

Hotspot: Pllek

Hotspot

Zoek je nog een mooie plek om oud en nieuw te vieren? Pllek ligt aan het Amsterdamse IJ en geeft een geweldig uitzicht over het water en de stad. Hier kan je dus perfect bij het kampvuur naar het vuurwerk uit de stad kijken!

Het menu

Het menu bestaat voor 75% uit vegetarische gerechten, waarvan 25% veganistisch. Met deze menukaart streven zij ernaar om vleesliefhebbers nieuwsgierig te maken naar alternatieven. Bij groepen van 8 personen serveert Pllek het Family Style diner. Dit is een 2 of 3 gangen diner om met elkaar te delen.

 

Gezellige sfeer

Binnen kan je languit op de banken van een drankje genieten. Bij de open haard zitten is ook altijd fin. Bij Pllek zijn regelmatig evenementen zoals opvallende live acts als art battles en andere voorstellingen. Maar ook optredens waarbij er voor exotische en niet-Westerse muziek wordt gezorgd. De glinsterende discobal en gezellige sfeer bij Pllek zorgen er voor dat je helemaal tevreden het nieuwe jaar in gaat. Vanaf 22.00 gaan de tafels aan de kant en wordt er plaatsgemaakt voor een dansvloer. Bekijk hier het Oud & Nieuw evenement bij Pllek voor meer informatie!