Amsterdam Weekend Guide (5+6+7 april)

Inspiratie

Dat je opstaat en het al licht is. Sterker nog, de vogeltjes fluiten al en met een beetje mazzel bereikt de geur van verse koffie je al. Dit kan niet missen; het is lente én het is weekend! En oh man, wat zijn wij dol op weekend. Het enige probleem met weekend is dat het toch altijd net even te kort is. Geen tijd te verspillen dus met bedenken wat je moet gaan doen, en daarom hebben wij dat al voor jullie gedaan in deze Amsterdam Weekend Guide.

Amsterdam Weekend Guide

Amsterdam Weekend Guide

Vieren dat de lente begint met Club Atelier // Vrijmibo

De eerste editie, maar gelijk een fijne. Vrijdagmiddag in het zonnetje op het terras van Atelier Schinkel met ijskoude borrels en warme beats. Deze vrijmibo is voor ZZP’ers en kantoorhangers en ze starten lekker al om 16:45. Om de eerste editie gelijk lekker in te luiden hebben we voor deze gelegenheid Jake the Rapper uitgenodigd.

Amsterdam Weekend Guide

Oesters voor een euro bij Frank’s Smoke House (vrijdag 05 april)

Heel Amsterdam is dol op oesters en dan vooral die voor €1 tijdens de vrijdagmiddag borrel. De keuze is reuze en 9 van de 10 plekken zijn ook hartstikke gezellig. Wil niet zeggen dat je af en toe niet iets anders moet proberen, bijvoorbeeld die bij Frank’s Smoke House is een iets onbekender stukje Oost. Lekker op de fiets dus deze vrijdag voor heerlijke oesters voor een euro tussen 16:00 en 19:00.

Pesca’s Weekend Show: The Fruits De Mer Edition

Amsterdam Weekend Guide

Pesca’s Weekend Show…elk weekend van 12:00 tot 17:00. Wat het inhoudt? Nou voor €15 per persoon krijg je een dikke portie Fruits De Mer + salade en brood. Daarbij kan je lekker oesters bestellen (voor €1) en een fles cava voor maar €9! Lekker met z’n allen aan lange tafels, shared dining en eten met je handen (maar dat is niet verplicht). Reserveren is wel even handig en kan hier. Oh, hadden we al verteld dat er ook live muziek is!

Let there be brunch @ Meneer Nieges (zondag 07 april)

Amsterdam Weekend Guide

Ketel One terug met de voorjaarseditie van de inmiddels beroemde Let There Be Brunch! Zin in een gezellige, ultieme lazy brunch op zondag met Ketel One Bloody Mary’s & Espresso Martini’s? Trommel al je vrienden op en boek nu je tafel !

Voor slechts €25 euro krijg je een drie gangen brunch, inclusief een Ketel One Bloody Mary & Espresso Martini! Benieuwd naar het menu?

Amsterdam Weekend Guide

Stiekem toch nog even ook iets voor de maandag: MOER daagt de chef van Vinkeles uit om zijn signature dish totaal no-waste te maken. Heel interessant concept, waar wij zeker bij zijn!