MOER x Dennis Kuipers – biologisch & no-waste!

Inspiratie

Veel chefs hebben een gerecht die ze al jaar en dag maken, tot in de puntjes beheersen en dus met recht hun signature dish mogen noemen. Deze chefs kunnen dit gerecht met hun ogen dicht bereiden, maar wat nou als ze uitgedaagd worden om dát gerecht op een nét andere manier te moeten bereiden…dan wordt het pas echt interessant. Laat dat nou precies zijn wat restaurant MOER gaat doen tijdens MOER x Dennis Kuipers.

MOER x Dennis Kuipers

MOER x Dennis Kuipers

Restaurant MOER daagt namelijk SVH Meesterkok en Michelinsterrenchef Dennis Kuipers uit om zijn signatuur gerecht te komen maken. Wat daar anders aan is dan normaal? De uitdaging is om het gerecht volledig biologisch en zonder waste te maken! Kuipers signature dish is zijn gerecht Biet Zoethout Bramen Houtskool Eend en op 08 april serveert hij deze in MOER. MOER’s eigen chef Dirk Mooren sluit zijn gerechten hierop aan waardoor er een volledig 6-gangen diner ontstaat.

MOER x Dennis Kuipers

Meer info?

🔩Maandag 8 april
🔩Reserveren: aline@conscioushotels.com (vermeld de gewenste tijd en het aantal personen). Tussen 18:00 – 21:00
🔩6 gangen €60 (excl. dranken)

Geen tijd om te gaan op 08 april maar het wel proeven? Het gerecht blijft 2 maanden de vierde gang in het Chef’s Menu.