5 desserts met jouw favoriete sterke drank!

Inspiratie

We weten allemaal wel dat alcohol een heleboel domme ideeën met zich mee kan brengen. Maar soms ontstaan er ook briljante en zelfs smakelijke ideeën door! Alcohol kan niet alleen gedronken worden maar kan ook in je favoriete dessert verwerkt worden. Iedereen kent en heeft wel eens tiramisu gegeten. Maar wat denk je van milkshakes met rum en vanille, whiskey donuts of een champagne mousse! De combinaties zijn oneindig en zo ook het lijstje met must try-desserts. Hier alvast een voorproefje met deze 5 desserts met drank.

Klik voor het recept op de afbeelding.

Desserts met drank: Whiskey caramel donuts

Alleen voor mannen? Nee, dat niet. Toch hebben zowel whisky als caramel wel iets mannelijks en deze donut kan je dan ook prima aan je vrienden voorschotelen. Wel even een glas Game of Thrones whisky ernaast serveren.

desserts met drank

Baileys chocolade taart

Dat Baileys en chocola goed samengaan wisten we wel. Dat je nu ook een te gekke taart kunt maken zonder dat er een oven bij komt kijken was voor ons een mooi nieuwtje. Lekker aan de slag met de no-bake Baileys Choco Cake!

dessert met drank

Sangria sorbet

sangria sorbet

Champagne Mousse

Bubbels alleen in een glas? Natuurlijk niet, heerlijke Champagne Mousse om de avond af te sluiten (of pas echt goed te beginnen)

desserts met drank

Margarita bars

Bekend met de Lemon Bar? Dit is het volwassen broertje #tequilaaaaaa.

dessert met drank