Amsterdam Weekend Guide (1 + 2 + 3 maart)

Inspiratie

Weekend!! Oh, weekend we love you. Na een week hard werken is er niks fijner dan ontspannen door dingen te doen die je het allerliefste doet. Geen tijd dus te verspillen met bedenken wat je moet gaan doen, laat dat maar gewoon aan ons over. Een nieuw weekend, een nieuwe maand en dus een nieuwe Weekend Guide. Hallo maart! Om deze maand goed in te luiden hebben wij de spots waar jij dit weekend moet vertoeven. Have a good one!

Feast fort he Eyes bij Foam Amsterdam (1 + 2 + 3 maart)

Van 21 december tot 3 maart kon je naar de expositie, die volledig in het teken staat van food- fotografie. Hij stond al eerder in onze Weekend Guide, maar dit weekend is dus je laatste kans om een bezoekje te brengen aan het fotografie museum Foam als jij deze expositie nog niet gezien hebt! Klik hier voor je tickets

De Borrel in het Centraal Station Amsterdam (1 maart)

Vrijdag luiden wij natuurlijk allemaal het weekend in met een vrijdagmiddagborrel, en waar kan dit beter dan op deze bijzonder locatie: Amsterdam Centraal Station! Lil’ Amsterdam Centraal Station, in de Amstelpassage wordt omgetoverd tot een club met goede muziek en een heerlijke food court. Tickets koop je hier.

Weekend Guide

Vrijdagmiddagborrel bij Lemonman Bar van NENI (1 maart)

NENI opende nog maar net haar deuren aan het stationsplein, maar heeft nu alweer haar volgende verassing klaar staan: De Lemonman Bar. De naam van de bar is een eerbetoon aan Citroën, vernoemd naar de overgrootvader van de oprichter. De bar biedt een breed scala aan citrus- en citroencocktails en -dranken. De shots van de huisgemaakte citroenjenever mag je niet missen!

Weekend Guide

Openingsweekender De Bar Gebrouwen door Vrouwen (1 + 2 + 3 maart)

Het volledige weekend kan je terecht bij De Bar Gebrouwen door Vrouwen in Amsterdam tijdens hun officiële openingsweekend. Op vrijdag wordt het lintje doorgeknipt en word er elk uur een rondleiding gegeven. De rest van het weekend kan je genieten van gezellige nummertjes, taart en bitterballen eten, espresso proeven, wedstrijdjes spelen en natuurlijk heel veel bier drinken! Die moet natuurlijk in onze Weekend Guide.

Weekend Guide

Jarig op 3 maart? Dan slaap jij gratis in een hotel!

Het Carlton Square hotel in Haarlem wordt 30 jaartjes jong deze komende zondag. En wie jarig is trakteert! Dus dat doen ze met een ludieke actie waarbij ze iedereen die 30 jaar wordt op 3 maart trakteren op een overnachting in het bruisende hart van Haarlem! Dus ben jij jarig op 3 maart en word jij net als zij 30 jaar? Pak de telefoon en bel 023 531 90 91 en laat ze bij het Carlton Square weten dat je samen met hun jouw verjaardag komt vieren. Dan maken ze jouw bed alvast op 😉

Om hun verjaardagsweekend in te luiden organiseren zij de bieterborrel. Vrijmibo in Haarlem? Hier moet je zijn!

weekend guide