Amsterdam Weekend Guide (12 + 13 + 14 april)

Inspiratie

Dat je opstaat en het al licht is. Sterker nog, de vogeltjes fluiten al en met een beetje mazzel bereikt de geur van verse koffie je al. Dit kan niet missen; het is lente én het is weekend! En oh man, wat zijn wij dol op weekend. Het enige probleem met weekend is dat het toch altijd net even te kort is. Geen tijd te verspillen dus met bedenken wat je moet gaan doen, en daarom hebben wij dat al voor jullie gedaan in deze Amsterdam Weekend Guide.

 Prework | Kanarie Club (Donderdag 11 april (stiekem ook al weekend)

Prework by Heineken is een event voor alle vroege vogels onder ons. Ben jij die doorgewinterde early bird die graag vroeg het bed uitrolt? Rol dan door naar Kanarie Club. Van 6:30 tot 8:30 ‘s ochtends staat hier de Heineken Prework in het teken van een gezond ontbijt, een Prework talk van Philip La Rose over “een volle batterij, ook aan het einde van je dag”, livemuziek en meer. Check het evenement hier. Niks houd je tegen om te pr0.0sten met een 0.0 biertje op je donderdagochtend. Pak je plekje early birds, want vol = vol!

Weekend

Kick-off Aspergemaand @ restaurant Envy (vrijdag 12 april)

Lente en asperges zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De start van het aspergeseizoen moet dan dus ook gevierd en dat is precies wat ze bij Envy gaan doen tijdens de Aspergemaand Kick-off.

weekend

1-jarig bestaan | Barkantoor (Zaterdag 13 april)

Yay! Barkantoor bestaat 1 jaar en dat vieren zij met bubbels en oesters. De Fine de Claire oesters voor maar 1 euro en een glas bio cava voor 5 euro. Wat een feest! Barkantoor is van jong tot oud, een vertrouwde plek voor iedereen. Je bent welkom van 15.00 tot 19.00 om dit samen met Barkantoor te vieren.

Weekend

Lazy Chaos Brunch | The Gaia (Zondag 14 april)

Zondag gaat The Gaia van start met haar wekelijkse brunch: Lazy Chaos on Sunday. 
Hier plof je neer op de fluweelzachte banken voor een luie zondag. De 4-gangen brunch is daadwerkelijk een chaos van invloeden: New Yorkse stijl, met moderne mediterrane gerechten en Oosterse smaken. Na een enerverend en zintuigen prikkelende brunch raden wij een cocktail van het exotische cocktailmenu aan. En terwijl je nipt aan je cocktail speelt op de achtergrond livemuziek.
Weekend
Je hoeft dit weekend dus niet thuis te zitten. Trommel je vrienden op en ga erop uit!