Amsterdam Weekend Guide (7, 8, 9 en 10 maart)

Inspiratie

Weekend!! Oh, weekend we love you. Na een week hard werken is er niks fijner dan ontspannen door dingen te doen die je het allerliefste doet. Geen tijd dus te verspillen met bedenken wat je moet gaan doen, laat dat maar gewoon aan ons over. Een nieuw weekend is aangebroken en dus tijd een nieuwe Weekend Guide. What to do in maart?! Ook dit weekend hebben wij weer de spots verzameld in de Amsterdam weekend guide waar jij dit weekend moet vertoeven. Enjoy!

BULLEIT BOURBON PRESENTEERT FRONTIERS BANDS WANTED (Donderdag 7 maart)

Dit voorjaar gaat Bulleit op zoek naar opkomend, muzikaal band-talent in vier verschillende steden. De winnaar toert het komende festivalseizoen langs de vetste festivals met de Bulleit Travelling Man, de festival activatie van Bulleit!

Tijdens een van de open mic avonden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht kun je laten zien wat je in huis hebt! De nummers die je speelt moeten originele, eigen tracks zijn eventueel gecombineerd met covers.

Donderdag 7 maart is het Amsterdamse talent al aan de buurt. Supporten mag natuurlijk ook! Voor live muziek & Bulleit cocktails moet je van 19:00 tot 23:00 bij The Jitterbug Saloon zijn.

Weekend Guide

DINE & DANCE FEELING FRIDAY PLLEK AMSTERDAM (Vrijdag 8 maart)

Elke vrijdag avond is Pllek de place to be om samen met je vrienden het weekend te vieren. DJ Marcelo Umana en zijn vrienden zorgen voor de muziek en het restaurant voor de hapjes en drankjes. Om 17.00 opent de borrel en vanaf 18.00 kan je aanschuiven voor het diner. Reserveer hiervoor wel even een tafeltje. Na het diner gaan alle tafels en stoelen aan de kant en maken plaats voor de dansvloer. Voetjes van de vloer onder de enorme discobal!

Weekend Guide

Silent Disco Thijssen (zaterdag 09 maart)

Silent Disco in Café Thijssen! Voor zaterdag 9 maart kun je je dansschoenen alvast oppoetsen.  Je kent het vast al, bijvoorbeeld van de Parade of Lowlands: die magische sfeer van mensen die in stilte op verschillende ritmes aan het dansen zijn. Zet je koptelefoon op en inééns begrijp je ze. In ons aller favoriete kroeg in de Jordaan, nu ook Silent Disco! 

Klimaatmars (zondag 10 maart)

Even iets anders dan eten en drinken in deze Amsterdam weekend guide. Het klimaat is tegenwoordig namelijk ook iets wat ons bezig houdt en toch wel met goede reden dachten wij zo. Deze zondag gaan mensen masaal de straat op voor een beter klimaat. Het moet anders en nu is het moment. Lekker even de politiek wakkerschudden met z’n allen. Mee doen aan de klimaatmars? Hier vind je alle info.

Amsterdam Cocktail Week (vanaf maandag 11 maart)

De Amsterdam Cocktail Week zorgt er tussen 11 en 17 maart voor dat heel de stad in het teken staat van cocktails. Niet minder dan 44 toonaangevende Amsterdamse barren hebben samen met veel drankmerken een prachtprogramma samengesteld. Wij schreven er al over zodat jij precies weet waar je heen moet.

Amsterdam Cocktail Week

 

Voor meer inspiratie dan alleen de Amsterdam weekend guide check je onze Foodie agenda van de maand maart. Fijn weekend!