Dit is jouw food-events winteragenda Dit is jouw food-events winteragenda

Dit is jouw food-events winteragenda

Inspiratie

Als je je huis niet wilt verlaten de komende wintermaanden, begrijpen wij dat volledig. Toch zou je wat kunnen maken van deze koude dagen en om je een zetje in de goede richting te geven, hebben wij van Foodini de winterse food events bij elkaar verzameld om je uit je winterslaap te halen. Ga er eens op uit en wie weet geniet je dan wel optimaal van dit seizoen.

International Whiskey Festival

We hebben het al over wijn, bier en cocktails gehad, maar whiskey? Voor de whiskey enthousiasten is dit je kans om lekker nieuwe inspiratie op te doen en medeliefhebbers te ontmoeten. Van vrijdag 16 t/m zondag 18 november gaan de deuren van de grote kerk in Den Haag open voor het publiek en zal de whiskey rijkelijk vloeien.

Food Events

What the fork?!? Wintereditie

Heb jij in februari What The Fork gemist? Dat geeft niks, want zaterdag 17 en zondag 18 november staan ze weer op De Pier in Scheveningen. Een verzameling van de beste foodtrucks zullen er gezamenlijk een feestje van maken. Zo wandel je van de ene naar de andere culinaire verbazing en vergeet je de kou volledig.

Pure Markt

Wie van van de natuur houdt, houdt ook om langs te gaan bij Pure Markt. Op deze food events / zondagmarkt vind je ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en een bijzonder assortiment non-food. Geniet van de gezellige terrassen en live muziek op zondag 28 oktober en 25 november in Park Frankendael in Amsterdam. Ook hebben ze de rest van het jaar leuke zondagmarkten op andere locaties in en om de Randstad. Alles te vinden op hun website.

Food Events

Fonteyn Festival

Wijnliefhebbers opgelet want dit festival is voor jullie! Het Janskerkhof in Utrecht wordt voor de zevende keer omgetoverd tot één groot wijnfestijn op vrijdag 14 t/m zondag 16 december. Meer dan 80 verschillende wijnen zullen in de spotlight staan, gecombineerd met live muziek is het een match made in heaven. Ook verschillende mobiele keukens van restaurants uit de omgeving serveren hun gerechten, van klassiek tot fastfood en maken zo alle combinaties mogelijk.