Take-Away “citytrip” – Tel Aviv flavors met Bardak & Bar Fisk

Inspiratie

“De grens met Duitsland gaat dan en dan misschien open…” – goede eerste berichten, maar wij merken tot in onze botten dat we toch wel behoefte hebben aan een iets tropischer tripje dan Duitsland. Wat dan bijvoorbeeld horen wij je denken; nou Tel Aviv bijvoorbeeld! Gelukkig kan dat een soort van, met de heerlijke gerechten van Bardak en Bar Fisk.

Bardak

Bardak & Bar Fisk

Beide in de Amsterdamse Pijp waren beide zaken al favoriet bij Team Foodini. Gerechten hoog op smaak, altijd een kaart waar kiezen bijna onmogelijk is en dan dus gelijk een beetje shared dinner. Bardak is het gezellig chaotische broertje van Bar Fisk en dus is een van de twee altijd wel geschikt voor de juiste gelegenheid. Tijdens de corona crisis zijn ook zij (tijdelijk) overgestapt op afhaal en bezorgen en wij mochten Bardak testen.

Bardak

Allemaal lekker

We hebben veel kunnen proeven en eerlijk; het was allemaal lekker. Heel lekker zelfs. Vlees met de gevulde arais (beef kebab in gebakken pita met tahini), krokante kip schnitzel in callah brood, ongelofelijk smaakvolle vis shoarma en misschien wel de favoriet; de gefrituurde bloemkool met pittige groene tahini. Fijne side dishes en fijne Israelische biertjes. Meer dan een aanrader!

Bestel via www.bardak.nl  of via Deliveroo.

bardak