Foodini Food Fest #2 – introducing: Bar Fisk

Hotspot

Foodini Food Fest #2 – De eerste gang: Bar Fisk

Op zondag 01 maart organiseren wij met Foodini de tweede editie van het Foodini Food Fest. Een zondagmiddag bij restaurant C waar 4 bevriende restaurants samen met C.Amsterdam een geweldig 5 gangen menu koken. 5 restaurants, 5 gangen voor 5 tientjes. De komende dagen gaan wij de restaurants voorstellen, te beginnen met: Bar Fisk.

Bar Fisk

De energie van Bar Fisk

Het restaurant brengt de dynamiek en gastvrijheid van de markten in Tel Aviv naar de Amsterdamse Albert Cuyp. Op slechts enkele meters afstand is het zien, proeven en ruiken op de Eerste Sweelinckstraat. Bij Bar Fisk waait de geur van de kruiden vanuit de open keuken zo de bar in en als de avond valt gaat de muziek langzaam ietsje harder. Mooiste van dat al; de keuken sluit niet zodra het donker wordt. Zoals het Tel Aviv betaamt kan je gewoon nog tot 23:00 al het lekkers van de kaart bestellen.

Bar Fisk

Fisk Margarita

Waar het eten de ziel is van Bar Fisk, zijn de drankjes het hart. De cocktails bij dezeĀ hidden gem in De Pijp zijn speciaal ontwikkeld om de stemming te verbeteren en de smaakpapillen te prikkelen door unieke combinaties van verse kruiden, fruit en siropen. Favoriet? De Fisk Margarita met Tequilla, Mezcal, ananassiroop en limoen.

De aftrap

Bar Fisk zal de eerste gang van het Foodini Food Fest verzorgen en gelijk alle smaakpupillen op scherp zetten. Restaurant C staat natuurlijk bekend om haar concept gebaseerd op de verschillende temperaturen. Uiteraard zullen wij in dit event daar ook mee spelen. Wij verklappen natuurlijk nog niets, maar wij verwachten dat Bar Fisk in de 0-20 graden Celsius-categorie gaat koken. Een top begin van het diner.

Bij zijn? Er zijn nog een paar tickets over en deze kan je kopen via de pagina van C.Amsterdam.