Olympische Spelen? Olympisch terras hoppen zou je bedoelen..

Inspiratie

Wekkertjes zetten om “onze helden” de meest geniale dingen op de Olympische Spelen te zien doen, voelt altijd minder zwaar dan wanneer je de wekker zet voor laten we zeggen… werk. Maar deze zomer geen nachten voor de tv, niet de hockey dames (of heren) supporten vanuit de kroeg. Oplossing? In sprint naar de Stadionbuurt voor een rondje Olympisch Terras Hoppen..

terras hoppen

Olympisch Terras Hoppen

terras hoppen
Bar Alt

Wat gaat er gebeuren op zaterdag 15 augustus? Zie het als een estafette maar dan zonder het stokje door te geven en zonder dat jij maar één deel van de race rent. Eigenlijk dus helemaal geen estafette maar je begrijpt wat de bedoeling is … Terras Hoppen zegt natuurlijk al genoeg. Hop van terras naar terras en wordt bij elk horecabedrijf verrast met een klein gerechtje. Een bijpassende maar vooral dorstlessende versnapering bestel je zelf. Want als professioneel terras hopper moet je wel goed gehydrateerd blijven en iedereen heeft hier zijn eigen tactieken voor.

Een stempelkaart kost €29,50- . Hiermee kan je langs 5 restaurants waar voor deze prijs een klein gerechtje voor je
klaar staat. Is je stempelkaart vol? Dan wordt je beloond met een olympisch medaille!

Deelnemende restaurants: Bar BAUT, Bar Alt, Neni, Square by Gert Blom en Madame Cyclette.

Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar. Je start bij het terras van de zaak waar jij je ticket hebt besteld. Hier krijg je je “stempelkaart” met daarop de volgorde waarin je de route dient af te leggen.

terras hoppen
Bar Baut