Halloween: Killer Dinner Party als een pro!

Inspiratie

Halloween is voor ons gevoel nog nooit zo groot geweest in Nederland als nu. Gelukkig betekent dit niet dat gelijk alle straten vol kinderen lopen voor een Trick or Treat. Het betekent gelukkig wel dat we weer een goede reden hebben om de tafel spectaculair te dekken en gewoonweg een killer dinner party kunnen organiseren. Met deze stappen kan het niet mislukken.

Halloween

Mooooooood lighting

Kaarsen komen in alle kleuren en dat is natuurlijk leuk, maar voor deze avond kunnen ze uiteraard maar ée1n kleur zijn: zwart!

Halloween

Pompoensoep

Het voorgerecht is altijd pompoensoep. Waarom vraag je? Omdat je uiteraard pompoengezichten gaat maken en dan hou je dus veel pompoen over. Hier een geweldig recept voor pompoensoep met kaneel en slagroom. De pompoenen staan weer mega gaaf op tafel. Win-win dus.

Halloween

Lock-Down Latte Art

Hele lock-down op je latte art zitten oefenen? Nu is je moment! Iedereen krijgt lekker een cappuccino met een spookje erop. Extra fijn: kun je nou helemaal geen latte art… het lijkt al heel snel op een spook.

Halloween

Hot Sauce!

Denken wij Halloween, dan denk ik pittige sauzen. Komt natuurlijk doordat het eruit ziet als bloed.

Niet iedereen fan van echt pittig, dan is deze hot honey (die zoet en pittig is) de perfecte oplossing. Oh, en hij staat dus weer mega gaaf op tafel.

Sweet Heat Hot Honey

Halloween After dinner movie

Iedereen naar huis, maar je date lekker blijven hangen? Spannende film opzetten in een setting als onderstaand en wij denken dat de handjes niet boven de dekens blijven.

Halloween