Foodini Food Fest #3 – Introducing: Bellezza

Inspiratie

Op zondag 27 september organiseren wij met Foodini de derde editie van het Foodini Food Fest. Een zondagmiddag bij restaurant C waar 4 bevriende restaurants samen met C.Amsterdam een geweldig 5 gangen menu koken. 5 restaurants, 5 gangen voor 5 tientjes. Voor we het wisten was het event uitverkocht, maar toch willen wij de komende dagen de restaurants voorstellen, en wel nu gang 3: pop-up restaurant Bellezza

Bellezza

Pop-up restaurant Bellezza

We schreven er al eerder over; wat doe je wanneer je een pop-up opent en die alle avonden helemaal uitverkocht is? Er niet mee stoppen natuurlijk. Arturo Dalhuisen kookte twee weken bij restaurant Daalder en heeft nu een nieuwe locatie om nog meer gasten de kans te geven om zijn meest geliefde signatures te proeven. De sterrenchef verhuist zijn pop-up naar de Wallen om in het nog te openen restaurant Bellezza voor 4 maanden op te poppen.

Bellezza
LVFOOD

Bellezza x Foodini Food Fest #3

Arturo en team koken op het Foodini Food Fest de derde gang en wij kunnen niet wachten met wat voor visueel en smakelijk spektakel zij gaan komen. Het Foodini Food Fest is al helemaal uitverkocht, maar hou je ogen open voor de 4e editie later dit jaar.