Foodini 1 jaar- Dat moet gevierd worden!

Inspiratie

Eén jaar geleden begon onze food-droom: alles waar wij zo ontzettend blij van worden delen met zo veel mogelijk mensen die dan daar ook weer blij van worden. Recepten werden gedeeld en hotspots werden bezocht. Inspirerende gesprekken met de horeca-helden van onze tijd. Het resultaat: een trouwe groep volgers die ons blij maken met hun ingestuurde recepten en laten weten wanneer zij zo blij verrast thuis kwamen na een avondje eten bij een door Foodini getipt restaurant.

Als we dan toch één “minpuntje” van dat prachtige jaar moeten kiezen, is dat dit alles online was. Daarom werd het zo op onze eerste verjaardag weer tijd voor iets in de “echte” offline wereld: bring in het Foodini Food Fest!

Foodini Food Fest

Foodini Food Fest

Het concept is simpel: 5 van de gaafste restaurants komen voor één dag samen op een locatie om daar samen 5 prachtige gangen te koken en dat menu kost dan 5 tientjes (inclusief welkomstcocktail!). Waarom? Nou hoe vaak krijg je nou de kans om tijdens één diner van 5 chefs te proeven? En wat doet het eigenlijk voor het menu wanneer 5 chefs opeens rekening moeten houden met andere chefs tijdens het creëren. Kortom, in onze ogen een feestje om te doen. Nu zijn dan de 5 restaurants bekend, is de locatie gevonden en ook nog eens een datum. De komende tijd gaan we alle 5 restaurants even echt goed voorstellen, maar hierbij wel alvast de broodnodige info.

Wie, waar, wanneer?

Locatie: C Amsterdam
Datum: zondag 28 juli (12:00-12:30 inloop, 12:30 aan tafel!)
Kosten: €50 voor 5 gangen inclusief welkomstcocktail ism Altos Tequila 
De 5 restaurants:

Gang 1 – Sjefietshe
Gang 2 – C Amsterdam
Gang 3 – Tante Kee
Gang 4 – The White Room (*)
Gang 5 – Jacobsz

Tickets via deze link en alle extra info op het Facebook-event . Hopelijk zien we jullie daar ❤

Koningsnacht 2019