Amsterdam Weekend Guide (15+16+17 maart)

Inspiratie

Weekend!! Oh, weekend we love you. Na een week hard werken is er niks fijner dan ontspannen door dingen te doen die je het allerliefste doet. Geen tijd dus te verspillen met bedenken wat je moet gaan doen, laat dat maar gewoon aan ons over. Een nieuw weekend is aangebroken en dus tijd een nieuwe Weekend Guide. What to do in maart?! Ook dit weekend hebben wij weer de spots verzameld in de Amsterdam Weekend Guide waar jij dit weekend moet vertoeven. Enjoy!

The Banging Butcher Bingo (donderdag 14 maart)

Bingo saai? Bingo alleen voor pensionado’s? Dacht het niet! Vergeet alles wat je weet over bingo tijdens de Banging Butcher Bingo. Tijdens de eerste editie staat het thema Vegas centraal, inclusief onweerstaanbare dj’s, shotmeisjes op rollerskates, overheerlijke burgers & bizarre prijzen. Sta je al te trappelen? Een bingokaart kost €15 en vanaf 19:00 uur is iedereen welkom bij The Butcher Social Club.

Cityguys Borrel – Steven & JP’s Verjaardag (vrijdag 15 maart)

Vorig jaar was ik aanwezig bij de verjaardag van Steven en JP. Ook toen in het heerlijke Bar Feijoa. Volgens mij was het een heel gezellige avond, maar ik weet het niet meer zeker. Wel weet ik dat het eindigde met mij, rondfietsend door heel Amsterdam, opzoek naar een vriend van mij die ook mee was naar de verjaardag en plotseling zoek was. Die vriend heb ik nooit gevonden, maar hij werd de dag erna wakker met een kapotte fiets, een wond op zijn hoofd en veel hoofdpijn. Die hoofdpijn had ik trouwens ook.

Conclusie: de Cityguys Borrel – Steven en JP’s verjaardag is een ontzettend dikke tip voor je vrijdag en vraagt tegelijkertijd ook om een waarschuwing: pas op voor die cocktails die smaken als limonade en cancel al je plannen voor de ochtend erna…

Amsterdam Weekend Guide

✘ OFFICIAL LAUNCH ✘ TOKO DIMAS ✘ BAR BASQUIAT ✘ (zaterdag 16 maart)

Roots in Java, gevestigd in Amsterdam-Oost. Jarenlange ervaring in restaurant in Amsterdam en Bali en nu opent chef Dimas Sastrohardjo een pop-up keuken bij Bar Basquiat in Amsterdam-Oost: Toko Dimas! 

Om deze nieuwe samenwerking te vieren zij deze zaterdag de officiële opening waar je kennis maakt met Dimas en zijn Indonesische keuken, lekker gaat op de harde beats en geniet van heerlijke hapjes en sapjes. Klinkt fijn toch? En daarom een terecht plekje in onze Amsterdam Weekend Guide.

Amsterdam Weekend Guide

Zacapa Tasting Diner bij restaurant C (zondag 17 maart)

Bar C. de vernieuwde cocktailbar van restaurant C. organiseert ter afsluiting van de ACW een exclusief drie gangen tasting diner geïnspireerd op Ron Zacapa. Neem plaats aan de Chefs Table en laat chef Arnout van der Kolk je verrassen met een gaaf 3-gangen Zacapa menu.

Amsterdam Weekend Guide