Hamburgers in Amsterdam? Hier eet je de beste! Hamburgers in Amsterdam? Hier eet je de beste!

Hamburgers in Amsterdam? Hier eet je de beste!

Inspiratie

Er is weinig lekkerder dan sappig gegrild vlees, een warme broodje en de dikste toppings. De hamburger is al jaren een favoriet als snelle hap maar het ook heel erg waard  om er eens een keer de tijd voor te nemen. Vergeet je go-to fastfoodketens. Dit zijn de burgertentjes waar je altijd al van droomde! Hamburgers in Amsterdam eet je hier.

The Beef Chief

Voor de beste hamburgers in Amsterdam moet je weten waar je moet zijn en misschien nog belangrijker: wanneer je er moet zijn. The Beef Chief serveert namelijk in onze ogen de beste hamburgers in Amsterdam, maar hebben geen eigen zaak. Op een industrieterrein in Amsterdam-Noord vind je de Oedipus Brouwerij  en daar vind je van donderdag t/m zondag hun burgers. Pure magie!

The Butcher

Door de grote koe die in het raam hangt is The Butcher aan de Albert Cuypstraat niet te missen. Volgens de chef is de Aberdeen Angus rund, waar alle hamburgers van worden gemaakt, het lekkerste stukje vlees op je broodje. Daarnaast kun je nog altijd kiezen voor een veggie burger, lamsburger en hotdog. Iedereen is welkom in de burgerbar, maar voor de bezoekers van The Secret Kitchen heb je wel een speakeasy wachtwoord nodig om binnen te komen.

hamburger

Bugermeester

De heruitvinding van de hamburger lijkt een groot succes te zijn voor Burgermeester. Verspreid over drie delen van de stad, heb je niet alleen genoeg keuze aan eten maar ook waar in de stad. Met twaalf verschillende burgers op het menu kijk je je ogen uit. Moeite met burgers kiezen? Geen probleem, mini-varianten van alle burgers zijn in trio’s beschikbaar.

Geflipt

Eerlijke en heerlijke burgers vind je bij Geflipt. Van gehakt tot aan de saus, alles wordt zelf gemaakt. Ook werken ze met lokale leveranciers, dat betekent niet alleen dagvers maar ook duurzaam. We like!

hamburger

Ter Marsch & Co. 

Van Rotterdamse oorsprong serveert Ter Marsch een van de beste burgers in Amsterdam. Bij Ter March&Co. schieten de prijzen niet uit de pan voor zowel de burgers als salades. Neem plaats en geniet van de geur van gegrild vlees en een ongedwongen sfeer.

Burger ‘N Shake

Burger ‘N Shake is budgetvriendelijke burgertent met twee locaties. Het vlees is halal, de friet vers gesneden en de milkshakes worden gemaakt van biologisch roomijs, wat zou je nog meer willen? De plek om met vrienden bij te kletsen.

Als je niet genoeg hebt gekregen van burgers, kun je dit recept proberen!

Hamburger