5 x super leuke nieuwe horeca initiatieven in corona-tijd

Inspiratie

Dat de horeca creatief was wisten we al, maar dat we elke week weer blij verrast worden met alweer nieuwe horeca initiatieven is toch wel een feestje. Ook deze week was dat weer zo, dus hierbij de 5 waar wij blij van werden op een rijtje.

1. Horeca Markt bij Cafe Kiebêrt

Samen sterker, dat moeten ze bij Cafe Kiebêrt gedacht hebben. Elke vrijdag tot en met zondag openen zij de deuren voor hun horeca markt. Een handvol lokale helden brengen hun producten bij elkaar zodat de bezoekers lekker alles kunnen scoren voor een heerlijk weekend. Dit is je one-stop-shop in een altijd gezellig stukje Amsterdam-Zuid. Via de Facebook en Instagram maken zij elke week bekend wie er staan en wij hebben gehoord dat er deze week een hele leuke nieuwkomer is.

horeca initiatieven

2. Staycation bij Conscious Hotel Westerpark x Bar Kantoor

TOP nieuws vanuit het Westerpark. Vanaf nu kan je (met iemand uit je huishouden) een hotelkamer boeken bij het Conscious Hotel Westerpark. Het nachtje slapen (a €125) is dan inclusief een 3-gangen diner voor twee op de hotelkamer! Inclusief fles wijn, wat en koffie of thee na. Uitkijkend over de Westergas is dit wel een top idee hoor.

horeca initiatieven

3. Bar Fisk én Bardak nu ook gestart met take-away!

Man man man wat hebben wij lekker gegeten bij Bar Fisk en bij Bardak. Beide brengen de levendige sfeer en smaken van Tel Aviv direct naar Amsterdam. Goed nieuws, want ze brengen deze smaken en sferen nu ook gewoon bij jou thuis. Even afhalen bij een van de twee locaties en huppatee; het is net alsof je op citytrip bent.

horeca initiatieven

4. De Kaaskamer van Amsterdam heeft een overheerlijk Moederdag-pakket

Onze favo kaaswinkel van Amsterdam heeft een heerlijk pakket voor onze favo persoon: onze moeders natuurlijk! Zondag is het moederdag en juist in deze tijden moet je dat niet vergeten! samen vieren wordt misschien moeilijk, maar lief zijn voor je moeder wordt heel makkelijk. Gewoon het Moederdag-pakket bestellen van De Kaaskamer en dan zorgen zij dat het op tijd geleverd wordt. Niet treuzelen, want op = op.

horeca initiatieven

5. Ouderwets genieten met het menu van eetcafe ‘t Pakhuis

Leuk natuurlijk, al die thuismenu’s van al die toprestaurants. Maar eerlijk gezegd hebben wij daar niet áltijd zin in. Af en toe willen we gewoon bestellen en simpelweg genieten van lekker ‘smerig’ eten. Waar denken we dan aan? Nou bijvoorbeeld de nachos en spareribs van ‘t Pakhuis. Even in de oven en het is net alsof we als student weer zitten te genieten daar in de Voetboogstraat. Blikje Jack Daniels erbij en klaar zijn we.

horeca initiatieven