Zoete pannenkoeken gevuld met peer, mandarijn en kaneelroom

Recept

Je kan eindeloos combineren met pannenkoeken. Van hartig tot zoet. Maar voor dit recept hebben we de smaken van peer, mandarijn en kaneelroom gecombineerd. Heerlijke zoete ingrediënten als vulling voor deze zoete pannenkoeken. Het perfecte gerecht voor de zoetekauwers onder ons!

zoete pannenkoeken

Bereiding Zoete pannenkoeken gevuld met peer, mandarijn en kaneelroom

  1. Je begint met het maken van je beslag. Het mixen van de speltbloem, melk, de eieren en een snufje zout. Mix het tot een gladbeslag met bijvoorbeeld een mixer (kan natuurlijk ook met de hand, maar neemt iets meer tijd in beslag).
  2. Nu ga je de pannenkoeken bakken, doe een beetje zonnebloemolie in een koekenpan en giet er een deel van je beslag in.
  3. Draai de pannenkoeken in de pan om en herhaal dit tot je al je beslag hebt opgebakken.
  4. Klop ondertussen de slagroom met 2 eetlepels kaneel stijf. Meng mandarijnen partjes, blokjes peer en kaneelslagroom. Meng mandarijn, peer en kaneelslagroom. En verdeel het over het midden van de pannenkoeken.
  5. Rol de pannenkoek op en klaar is de verwen pannenkoek. Zo eenvoudig kan het zijn.

Kan je geen genoeg krijgen van pannenkoeken, probeer dan ook deze koolhydraatarmen pannenkoeken!