Dry January: Paloma Fizz Mocktail met rozemarijn siroop

Recept

De Paloma cocktail maak je normaal met tequila maar zoals je weet is het Dry January en dus hebben we gelukkig een alcoholvrije mocktail versie van de Paloma die dus net zo lekker is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katie (@katieb6113) op

Bereiding

  1. Begin met het maken van de siroop. Doe de suiker in een steelpannetje en giet daar het water bij. Zet het pannetje aan de kook en roer . Pluk de blaadjes af van de rozemarijn tak en hak de blaadjes fijn. Voeg die dan toe aan het mengsel en laat het geheel koken voor 3 minuten. Laat goed afkoelen.
  2. Giet de grapefruitsap en de rozemarijn siroop in een glas. Roer het tot een mix. Doe er een paar ijsblokjes bij en maak het af met een scheut bruiswater. Garneer met een schijfje grapefruit en een takje rozemarijn.