Gin & tonic who? Deze feestdagen kun je de saaie cocktails achter je laten, want deze kruidige granaatappel gin is hier om het gezellig te houden. Met een lekkere cocktail is een snack eigenlijk onmisbaar. Doe dat dus met onze kazige kerstboom breadsticks!
Dit bericht bekijken op Instagram
Breiding
- Snij de mandarijn en granaatappels doormidden. Ontpit de granaatappels en zet die aan de kant.
- Pers het sap van de mandarijn uit in een steelpannetje op middelhoog vuur. Giet daar het granaatappelsap bij. Voeg de suiker, peperkorrels, steranijs, en kaneelstokjes toe. Blijf roeren tot de suiker is opgelost. Haal het steelpannetje van het vuur en laat het mengsel koelen.
- Wanneer het mandarijn-granaatappelsap is afgekoeld, giet het bij de gin in een grote kan. Doe de pitten van de granaatappel bij. Laat het een paar uur intrekken voordat het geserveerd wordt.