Gnocchi met witte truffelsaus en Parmezaanse kaas

Recept

Om je gerecht wat chiquer én lekkerder te maken zou je eens voor een truffel smaak kunnen gaan. Net als met deze gnocchi met witte truffelsaus en Parmezaanse kaas! De aardse en delicate smaak van de truffel gaat erg goed samen met de Parmezaanse kaas. Gnocchi hoeft nooit lang te koken en daarmee is de bereidingstijd van dit gerecht dus erg kort. Nog sneller genieten dus, en nog sneller lekker aan je wijntje.

gnocchi

Bereiding gnocchi met witte truffelsaus en Parmezaanse kaas

  1. Kook de pasta in 2 minuten gaar of wanneer deze naar boven komen drijven.
  2. Giet af en besprenkel met olijfolie.
  3. Verwarm in een pan de roomboter samen met de truffel tapenade/crème. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet de saus over de gnochhi en serveer met Parmezaanse kaas en rucola.