Sundownder-cocktail: Belvedere Air

Recept

Deze zomer zijn sundowner-party’s de nieuwe trend. Een feestje zo van 17:00 tot 20:00, met uitzicht over een (bijna) ondergaande zon en niet te vergeten: een overheerlijke sundowner-cocktail in je hand. Belvedere weet wat trendy is en omarmt deze trend volledig deze zomer met meerdere exclusieve Belvedere Summer Bay sundowner-party’s. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar één van deze fijne zomeravonden te komen, maak dan onderstaand recept thuis voor jou en je vrienden en vier de zomer.

Belvedere

Belvedere Air

Doe alle ingrediënten behalve de munt in een cocktailshaker met ijs en schud hard. De Belvedere Air heeft een harde shake nodig om lucht in de cocktail te krijgen. Het concept van lucht is de kern van het maken van deze cocktail en maakt hem licht en fris. Zeef de inhoud van de shaker in een longdrinkglas met ijs en garneer met het takje munt.

Belvedere

Sundowner

Drinkt deze zomer sundowner vodkacocktails op verschillende high-end locaties zoals het W Amsterdam, The Harbour Club Zuid en restaurant Copper in Noordwijk. De event-data zijn te vinden op de websites van de locaties en zijn gratis toegankelijk. Zoals het een sundowner betaamd beginnen de events rond 17:00.