Hotspot: The Harbour Club Amsterdam Zuid

Hotspot

Vooroordelen, we zijn er niet dol op maar hebben ze uiteraard ook. Zo dachten wij altijd dat The Harbour Club een plek was voor velen, maar niet voor ons. Beste manier om erachter te komen? Het ervaren. Zo gingen wij dus lunchen bij The Harbour Club Zuid en werden wij aangenaam verrast.

Harbour Club

The Harbour Club

Bij The Harbour Club voeren ze een shared dining menukaart met een aantal klassiekers als dry-aged tomahawk en ceviche van zeebaars. Leuk is dat er nu per locatie ook plaats is gemaakt voor een creatieve invulling van de desbetreffende chef. Hierdoor heeft elke The Harbour Club zijn eigen signature dish.

Harbour Club

The Harbour Club Amsterdam Zuid

Wij schoven dus aan bij The Harbour Club Amsterdam Zuid waar wij na brood met gedroogde ham een plank vol lekkers kregen om te delen. Aziatische invloeden zijn overduidelijk met sushi, nigiri’s en gyoza’s. Aan het eind van de plank lagen taco’s, maar ook deze, door de rauwe tonijn, met Aziatische invloeden. Alles lekker, alles leuk. Niet perse vernieuwend maar dat zoek je ook niet altijd. Wat verder erg opvallend is: je zit er echt heel lekker. De ruime plekken, de ruime open zaak en zelfs een schuifdak waardoor je binnen ook een soort van buiten zit. Keertje dus op zoek naar lekkere happen, attente bediening (en misschien een heel klein beetje dik doen?). Lekker The Harbour Club een kansje geven.

Harbour Club