Zelf je sapje (laten) maken bij Sapmeesters

Inspiratie

Smaak, smaak, smaak: het blijft een lastig dingetje en vooral iets dat toch per persoon verschilt. Aan de ene kant is het heerlijk wanneer een expert een keuze voor jou maakt. Zo vertrouwen wij vaak de chef en bestellen het chef’s menu. Net zo vaak is het fijn als je helemaal zelf de controle hebt. Helemaal zelf kan bepalen wat ergens in gaat en je zo het recept helemaal eigen maakt. Bij Sapmeesters hebben ze dit goed begrepen en maak je het sap recept van je dromen.

sap recept

Sap recept van je dromen

Daar sta je dan, in een sapbarretje met een menukaart voor je neus. Het klinkt allemaal goed, de flitsende naampjes doen hun werk maar toch zijn ze het allemaal net niet. Sapmeesters to the rescue!

Zit jouw smaak er niet tussen? Of wil je gewoon graag een eigen sapje ontwikkelen? Bestel dan een Custom made sapjes naar eigen smaak gepersonaliseerd! Je ontvangt thuis (ook in de avond) een compleet pakket met je eigen samengestelde frozen sapjes. Kies 20 stuks van 330ml of 9 stuks van 500ml. Deze wordt op bestelling vers voor je gemaakt.

Aan de hand van de sapkaart

Wel helpen ze je alsnog graag een handje bij Sapmeesters. Een sap recept uit het niets maken is natuurlijk niet niks, dus ontwikkelde zij de sapkaart. Een kaart waar je stap voor stap naar jouw eigen sap recept werkt. Wij waren binnen een paar minuten klaar en hadden 3 dagen later de sapjes in huis. Een gedeelte frozen (want dan 3 maanden in de vriezer houdbaar) en de rest vers die we dus gelijk lekker konden drinken. Lekker naar de website van Sapmeesters en zelf aan de gang gaan. Wij raden het in ieder geval aan.

sap recept

Naast zo’n sapje in de ochtend wil je natuurlijk ook iets super lekkers en gezonds eten. Deze overnight oats zijn precies goed. Lekker de dag ervoor maken zodat je de ochtend zo soepel mogelijk begint.