Liefde gaat door de maag: Valentijnsdag overleefd, hoe nu verder naar de volgende date??

Inspiratie

Bij Foodini hebben wij liefde voor lekkers en weten wij als geen ander; liefde gaat door de maag. Gisteren was Valentijnsdag en als je een date had kunnen wij ons goed voorstellen dat je lekker uiteten bent geweest. Er heeft iemand heerlijk voor jullie gekookt, maar ooit komt dat moment dat je zelf de keuken in moet en het hart moet winnen met eten. Geen zorgen, wij (en Crisp) hebben de perfecte mix voor je gevonden.

Valentijnsdag

De Day After Valentijnsdag Oesters

Met oesters kun je natuurlijk je kersverse date proberen te verleiden. Maar ook na twintig jaar huwelijk of gewoon met je beste vriend kun je elkaar een paar prachtige schelpen en goed glas voorschotelen. Dus verliefd of niet verliefd, oesters kunnen altijd. De Zeeuwse schatten worden zelfs met zoveel liefde gekweekt dat je er zelf spontaan vlinders van in je buik krijgt. Door ze op “tafels” te laten groeien, liggen ze hoog boven natuurlijke vijanden en hebben ze alle ruimte om rustig mee te deinen met de zee. Dat maakt ze grillig en heerlijk ziltig.

Crisp maakt deze hele week tijd voor liefde voor lekkers. Beginner in de liefde of beginner in de oesters: deze favoriete recepten zijn voor iedereen.

Valentijnsdag

Pet-Nat Party

Oesters en… champagne horen we jullie roepen. We gokken dat je gister tijdens het Valentijnsdag diner al blut bent geraakt, dus hebben wij een perfect alternatief waar jij alsnog de show mee steelt. Pet-Nat! Deze ‘pétillant naturel‘ is een natuurlijke schoonheid. Tijdens het productieproces zijn er nul-komma-nul aan kunstmatige extra’s toegevoegd, je proeft dus alleen pure, Catalaanse druiven. Die hebben één jaar hebben gerijpt op de fles, waarna er vanzelf een fijne bruis ontstaan is. Dat smaakt rond, fris en fruitig met tonen van perzik, bloesem en kaneel. Dit kan zomaar liefde op het eerste gezicht worden…

Valentijnsdag

The Morning After

De ochtend erna nog samen? C’est magnifique! Chocolademaker Hans zag magie in de laatste kruimels van zijn Crisp-croissant en de rest is geschiedenis. De in Nederland wereldberoemde roombotercroissants vind je nu verkruimeld in romige en eerlijke melkchocolade. En dat smaakt, al zeggen ze het zelf, behoorlijk ‘incroyable’.

Valentijnsdag