Let’s introduce: Tuig van de Tichel pop-up deelnemers [3/3]

Inspiratie

We schreven er al over, er komt een geweldig leuke pop-up bij Tuig van de Tichel. Dit gezellige hoekje midden in de Jordaan wordt 15 tot 17 maart omgetoverd tot een plek waar foodies en liefhebbers van mooie dingen hun lol meer dan op kunnen. Bijna 20 (!) merken zijn vertegenwoordig het weekend en aan ons de eer om deze aan jullie voor te stellen. Hierbij de, last but not least, ronde met deelnemers.

Sweet Heat Hot Honey

Drip it, drizzle it, squeeze it, squirt it, lick it, devour it, share it, keep it to your self, talk about it, post it, let it make you sweat till you can sweat no more a la la la la long.

 Oke, dat klonk misschien een beetje raar. Maar als je ooit Sweet Heat Hot Honey hebt geproefd, dan begrijp je het volledig. Deze chilli infused honey is dus echt lekker op ALLES! Wij eten geen pizza meer zonder en gaan dan ook zeker even inslaan. We hoorde ook in de wandelgangen dat er een exclusieve collab is gemaakt voor tijdens de pop-up. Runnnn

Pirolito

Portugal mag dan een, relatief, klein land zijn het is wel ontzettend rijk aan een ontzettend divers klimaat. Mede daardoor zijn er veel wijngebieden en geweldige wijnmakers. Pirolito heeft het als zijn missie gesteld om ons, Nederlanders, kennis te laten maken met deze geweldige wijnen en ons allemaal om te toveren tot fan van Portugese wijnen. Bij ons is dat al lang en breed gebeurt en dus vinden wij het super dat ook zij te vinden zijn bij de Tuig van de Tichel pop-up.

Chilli Chan’s

Wij kunnen dus geen broodje kaas meer zonder eten; crispy chilli oil! En om precies te zijn die van Chilli Chan. En we kunnen geen dumpling meer eten zonder die te dippen in de Chilli Vinegar. Je merkt het al, wij zijn verslaafd. Het recept is van ‘Mama Chan’s’, maar dan net iets moderner en gezonder gemaakt. Zin om wat kick aan je eten toe te voegen? Zeker even die chilli producten proberen.

A-dam

A-dam is geboren in 2014 in een ontzettend saaie onderbroeken-afdeling. Job, één van de drie oprichters, zocht nieuwe onderbroeken en zag alleen maar dingen die hij niet wilde. Geen onderbroeken met een giga logo op de waistband. Geen merken met gephotoshopte sixpack modellen. En zo was A-dam geboren. Een betere onderbroek! Inmiddels ook sokken en kleding, maar allen gewoon ‘ietsje beter’. Beter voor jou, én voor de wereld. Scoor jij ‘the first planet friendly boxer’ tijdens de pop-up?

Sjefietshe (het kookboek)

Misschien wel het leukste restaurant van Amsterdam en misschien wel het leukste kookboek: Sjefietshe. Tenminste als je van vis houdt, dat is wel een beetje een vereiste. Tijdens de pop-up is dit kleurrijke boek, waar naast recepten heerlijke verhalen in staat zelfs in de uitverkoop! Hoe leuk nieuws is dat. Normaal €25, maar voor jullie deze drie dagen €17,50. Wij geven hem vaak cadeau en dat is altijd een succes. Dit tip krijg je gratis 😉

Blank Hoodies

Leuk hoor al die schreeuwerige logo’s, maar stiekem weten we natuurlijk allemaal dat we daar flink (onnodig) voor betalen. Wat nou als wij je vertellen dat je tijdens deze pop-up de allerfijnste, heerlijk zachte, mooi gemaakte hoodies (zonder logo!) kan scoren voor maar €35,-. Pfff, dat is nog eens een dealtje he.

Waar en wanneer?

Dit waren de laatste deelnemers die wij introduceren. Meer dan genoeg redenen om even langs te gaan toch?
Vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart bij Tuig van de Tichel. Elke dag van 11:00-17:00! Pin only.