TOP-TIP: Table for Two – dineren op iconische plekken.

Inspiratie

Het eerste weekend na de heropening van de horeca is daar en wat besluiten de weergoden? Regen! Wij voelen hoe enthousiast iedereen naar dit weekend heeft toegeleefd en nu lijkt het toch een beetje in het water te vallen. No worries; wij hebben zo’n absolute top-tip voor jullie, dat we de regen spontaan vergeten. Dineren op de dansvloer, ‘food-biechten’ en vijfgangen toetjes op wel heel bijzondere plekken in Amsterdam; meet Table for Two. 

Table for Two

Table for Two – het concept

Voor iedereen die elkaar nog steeds lief vindt na de quarantaine (complimenten), nu toch echt wel weer een date night kan gebruiken of zijn moeder, buurvrouw of vrienden ontzettend heeft gemist presenteert The Food-Line up: table for two.

Het creatieve cateringbureau ziet met pijn in haar hart de mooiste locaties in Amsterdam leegstaan vanwege de nieuwe regels. Van het Felix Meritis en de Jimmy Woo tot de Vondelkerk. Daarom hebben zij de handen ineen geslagen met verschillende chefs en deze iconische plekken voor een onvergetelijke avond uit. Helemaal corona Proof natuurlijk.

Table for Two

Table for Two – de uitvoering

Zes iconische locaties werken mee met elk een eigen dinerconcept. Het zijn plekken die bezoekers normaalgesproken met honderden mensen moeten delen of juist niet open zijn voor publieke evenementen. Speciaal voor Table for two openen zij hun deuren voor kleine gezelschappen met een bijzonder concept. Bijvoorbeeld een dim sum diner op de dansvloer, een zeven zonden-diner (mét food biecht!) of vijf gangen toetjes van een van de beste patissiers van ons land. Deelnemende venues zijn Felix Meritis, Mayor Manor, Westergas, Jimmy Woo, Vondelkerk en Capital C.

Bijzijn = meemaken

The Food Line-up organiseert de kleinschalige en intieme diners alle weekenden van juni in Amsterdam. Alle richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd en zijn terug te vinden op de website. Bij succes wordt het initiatief verlengd en uitgebreid naar andere locaties en steden. Voor meer informatie, locaties en reserveren ga naar: www.thefoodlineup.nl.