Let’s introduce: Tuig van de Tichel pop-up deelnemers [2/3]

Inspiratie

We schreven er al over, er komt een geweldig leuke pop-up bij Tuig van de Tichel. Dit gezellige hoekje midden in de Jordaan wordt 15 tot 17 maart omgetoverd tot een plek waar foodies en liefhebbers van mooie dingen hun lol meer dan op kunnen. Meer dan 15 merken zijn vertegenwoordig het weekend en aan ons de eer om deze aan jullie voor te stellen. Hierbij de tweede ronde aan deelnemers:

Hey Ho Limoncello

Hip Hop Hooraaay, Heeeey hooo hey! Het nummer kennen wij allemaal en laat dat nou net de inspiratie zijn voor deze geweldig lekkere, ambachtelijk gemaakte limoncello. De flessen van Hey Ho Limoncello gaan van links naar rechts, net als het publiek tijdens het horen van het nummer. Elke keer als wij hem sippen worden wij spontaan vrolijk en gaan de handjes in de lucht.

The Good Spice

Een eerlijke (én heerlijke) specerijenhandel. The Good Spice zijn de meest heerlijke specerijen, duurzaam verbouwd en eerlijk verhandeld. Wat wil je nou nog meer? Tijdens de pop-up kun je lekker rondneuzen tussen alle smaken die zij aanbieden en je eigen perfecte mix scoren. Lekker!

Tortilleria Taiyari

Tortillería Taiyari is de eerste authentieke Mexicaanse tortillería van Nederland (én trost female-founded!). Tortillería Taiyari deelt met veel enthousiasme de spetterende sfeer van de Mexicaanse food cultuur. Mensen samen brengen met hun producten, mais tortillas, tostadas en totopos, is de missie en met de pop-up bij Tuig van de Tichel zijn ze daarmee vast weer een stapje dichterbij.

De Kelders van Jan-Dio

Geen ‘uit de hand gelopen hobby’, maar echt in de genen! Floris Jan-Dio Verbunt is al de vijfde generatie onvervalste wijnliefhebber in de familie Verbunt en nu eigenaar van ‘De Kelders van Jan-Dio‘. De wijnen komen uit alle windstreken en worden vaak gekozen op basis van de goede relatie met de makers. Tijdens de pop-up heeft Floris een sterke selectie van vijf wijnen gemaakt om het kiezen ietsje makkelijker te maken (de keuze is namelijk gewoon alle 5 wat ons betreft).

Mamas Chai

Twee zussen, één missie; Nederland kennis maken met echte chai. Drie jaar geleden vloog een van de zussen naar India en leerde daar de authentieke Indiase masala chai kennen. Ze was gelijk verkocht, want dit was zoveel lekkerder dan de chai latte die je in Nederland kon krijgen. Thuis werd er flink gebrouwd en geëxperimenteerd en het is gelukt; het perfecte recept is gevonden en zo was Mamas Chai geboren. En dan ook nog eens vegan en met een stuk minder suiker. Geloof je ons niet? Kom maar naar de pop-up.

Hot Head Salsa

Bij Hot Head Salsa maken ze kleine batches handgemaakte hot sauces met de beste, verse ingrediënten. Gefermenteerd op geheel eigen wijze en zichzelf altijd verbeterend, dat is Hot Head Salsa. Het resultaat? Pittige smaakbommetjes waarvan je hot head gaat spinnen! Dus fan van artisanale spicy salsa om je (dagelijkse) recepten een kick te geven, Hot Head Salsa is your man!

Wims Waffels

Wat doe je als je vader aardappelboer is en je ziet dat de aardappels af en toe blijven liggen, of niet helemaal voor de eerlijke prijs verkocht worden? Dan maak je er natuurlijk een kick-ass product mee, namelijk Wims Wafels! Wim is de aardappelboer en dit zijn zijn wafels. Niet te moeilijk, wel ongelofelijk lekker deze hartige aardappel wafels. Lekker met gerookte zalm en avocado bijvoorbeeld! Ze kunnen gewoon in je vriezer en zijn super simpel te bereiden. Tijdens de pop-up staat er een prachtig Wims Wafels vriezertje vol wafels. Komt u maar.

Waar en Wanneer?

Vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart bij Tuig van de Tichel. Elke dag van 11:00-17:00! Pin only.