Patron x Sjefietshe al Paso: Dia de los Muertos

Inspiratie

Maandag is het Halloween, een dag die vroeger weinig aandacht kreeg maar vandaag de dag volop gevierd wordt. Een paar dagen later is het Dia de Los Muertos, wat ons betreft een nóg specialere dag dan Halloween. Deze dag past ons als een handschoen omdat veel (drank)merken op deze dag iets heel gaafs organiseren. Het van origine Mexicaanse tequila merk Patron doet dit elk jaar groter en leuker, zo ook dit jaar. Ons hoogtepunt? Het gloednieuwe Sjefietshe al Paso x Patron!

Patron

Patron x Sjefietshe al Paso

Speciaal voor Dia de los Muertos hebben Patron en Sjefietshe al Paso een visburger met bijpassende (frozen) cocktail ontwikkelt. Het idee achter de burger is dat het een ode aan het tequila shotje is. Tequila, zout en citroen…wie is er niet groot mee geworden. De visburger wordt gemaakt met ingezouten citroen en afgemaakt met tequila lime mayo. De cocktail (El Lucho Loco genaamd) is een frozen versie van de Margarita en nog iets beter gemaakt met de toevoeging van maracuya, Sweet Heat Hot Honey en chili.

De Patron Silver moet je trouwens helemaal niet shotten, rustig sippen en van genieten is veel beter.

Sjefietshe al Paso

Wil ik wil ik wil ik

De visburger en de cocktail zijn vanaf woensdag 2 november verkrijgbaar bij Sjefietshe al Paso en de hele maand november verkrijgbaar.