Hot Honey is…HOT, dus hierbij 5 manieren om het te gebruiken ASAP!

Inspiratie

Zeg maar daag tegen je saaie ontbijt, lunch en avondeten. Hoe? Dankzij een nieuwe saus die je vaste foodroutine flink in de war gaat schoppen met een beetje zoet en een beetje pit bij elke hap. We hebben het hier over hot honey, een van de grootste trends op foodgebied. In Amerika weten ze er wel raad mee, maar voor ons is het nog lichtelijk onbekend. Geen paniek, wij geven je hierbij 5 TOP manier om hot honey te gebruiken.

CC: Mike’s Hot Honey

Pizza

In principe was pizza al perfect. Welke je favoriete ook is, hij kan dus nog beter. Pizza peperoni met hot honey is misschien wel het allerlekkerste wat we ooit hebben gegeten. Op een tweede plek zou dan de 4 kazen met hot honey komen. Pizza en hot honey zijn in ieder geval 100% gemaakt voor elkaar!

Sweet Heat Hot Honey
CC: Sweet Heat Hot Honey

Gefrituurde kip

Ooit Chicken ‘n Waffles gegeten? Grote kans dat je er iets van een siroop over hebt gegooid. Dat zoete, dat zo goed gaat met het zoute van de kip…dat is toch hemels? Kan niet beter zou je zeggen, maar dat kan dus wel (en we hebben het niet over een ijskoud pilsje). Zoet + zout + pit. Dat is beter..véél beter!

Hot Honey
CC: Mike’s Hot Honey

Cocktails

Huh? Echt? JA! Vervang de suikersiroop in een cocktail met de hot honey en je hebt opeens de spicy variant! Onze favoriet is de Sweet Heat Margarita bij restaurant Sjefietshe in Amsterdam. Zuur, pit, alcohol…me likey!

Sweet Heat Hot Honey
CC: Sweet Heat Hot Honey

EI

Gebakken, gekookt, maar zeker ook scrambled! Het eerste wat je op je broodje ei gooit is uiteraard bacon. Voortaan is het tweede wat er op komt hot honey. Make it drip!

Hot Honey

Elk broodje!!

Op.elk.broodje. Zo simpel is het! Zoals op dit broodje kip van Bob Traiteur in Eindhoven!

Hot Honey

Hot honey kopen? Wij raden Sweet Heat Hot Honey aan, aangezien die lekker gewoon uit Nederland komt.