Paaseieren met alcohol – dronken van geluk.

Inspiratie

Een aantal bedrijven weten de juiste snaar te raken als het gaat om Pasen 2019. De combinatie van paaseieren met alcohol maakt ons namelijk erg gelukkig. Heel wat bedrijven zagen dit als trend van Pasen 2019 en komen met hun variant. Om alvast in de stemming te komen delen wij onze favorieten met jullie.

Pasen 2019

Jägermeister eieren

Helaas (nog) niet in Nederland, maar wel in het Verenigd koninkrijk zijn de Jägermeister-eggs te koop. Of waren te koop, moeten we zeggen. Er werden namelijk maar 250 exemplaren verkocht en daardoor waren ze gelijk uitverkocht. Of de eieren weer aangevuld worden is nog niet bekend. Duimen maar! (of allemaal even een mailtje naar Jäger sturen).

Pasen 2019

Gin&Tonic eieren voor Pasen 2019

De Hema weet wel wat wij lekker vinden. Hun witte chocolade-eieren zijn gevuld met Gin&Tonic en mogen uiteraard niet ontbreken tijdens jouw paasdagen. Je koopt een zakje voor 2 euro en bestelt ze hier.

 

Pasen 2019

Limoncello eieren

Net zo’n grote Limoncello fan als wij? Het ideale paasei tijdens het voorjaar is gevuld met Limoncello, vind je niet?! Omhuld met melkchocolade en dus gevuld met het gele goud. Je betaald 3,50 voor een zakje van 100 gram en bestelt ze hier.

Pasen 2019

Prosecco eieren

De beste combinatie is toch wel chocolade met prosecco. Luxe chocolatier Prestat komt met het geweldige idee om deze twee te combineren in een ei. De buitenste laag bestaat uit mini-prosecco truffels, gevuld met ganache. Het ei is omhuld met een roze chocolade coating, waarin de prosecco is verwerkt. Ook is er knettersnoep in het ei verwerkt om de bubbels na te bootsen. Goedkoop is dit paasei niet. Je betaalt maar liefst 17,50 pond voor 170 gram. Hier bestel je het ei.

Dit zijn onze favoriete paaseieren met alcohol. Natuurlijk kunnen wij geen keuze maken. Staat jou favoriet er tussen of ga je liever zelf aan de slag?!