National Margarita Day!

Inspiratie

Er is maar één manier om Margarita Day (vandaag!) nog leuker te maken en dat is door samen Margarita’s te drinken! Trommel al je vrienden en vriendinnen op want wij hebben een lijstje gemaakt waar jij de lekkerste Margarita’s kan drinken. Ready voor onze Margarita hotspots?!

Margarita’s hotspots

De Tulp

Bij De Tulp nemen ze Margarita Day extra serieus en hebben er een heel feestje om heen gebouwd samen met Patron. Ze toveren de Tulp voor één dagje om tot een heuse Mexicaanse ‘pueblo’, waar de Margarita’s rijkelijk zullen vloeien!

Margarita's

Calle Ocho

Midden in de Amsterdamse Pijp zit cocktail bar Calle Ocho. Gespecialiseerd in cocktails met de beste tequila en rum en dus ook… Frozen Margarita’s! En dat is dus echt even iets wat je moet gaan proberen.

Salmuera

Op de Rozengracht in Amsterdam zit Salmuera. Eenmaal binnen waan je je in een Buenos Aires op een drukke en warme zaterdagnacht. Het gerookte en gebrande vlees ruikt altijd overheerlijk, maar het is dus niet het enige wat je gerookt kunt krijgen. De Smokey Margarita is een aanrader voor de al iets meer ervaren Margarita drinker. Het kleinere broertje Roses by Sal is altijd ook een aanrader.

Margarita's

Zelf lekker aan de gang? Dat kan natuurlijk ook! Een goede Margarita maken is namelijk helemaal niet zo moeilijk.

Ingrediënten voor 4 personen:

Mix de tequila met de triple sec en het limoensap met de ijsblokjes in een cocktailshaker of een kan. Verdeel over 4 glazen. Garneer met de limoen. Extra tip voor een zout randje? Ga met een partje limoen over de rand van het glas, schep wat zout op een bordje en doop het randje van het glas erin. Schenk dan de cocktail erin.

Margarita's