Lowlander beer organiseert pop-up in monumentale wintertuin!

Inspiratie

Fietsend door de stad, zo begin januari vorig jaar, dacht de oprichter van Lowlander Beer: “wat liggen er toch ongelofelijk veel kerstbomen op straat en is dat niet ontzettend zonde?”. Met de naalden kan je namelijk ontzettend lekkere dingen, iets wat Lowlander gelijk bewees met hun Winter IPA. Om dit super idee en deze super uitvoering te vieren hebben ze gewoon nog een goed idee: een pop-up diner in een prachtige monumentale wintertuin.

Lowlander Beer

Lowlander Beer – Prik een boompje mee

Nu de Winter IPA verkrijgbaar is, is het tijd voor de lancering. Dit gebeurt met een wel heel bijzondere editie van Lowlanders succesvolle Botanical Brewkitchen pop-up diners. De locatie is niks minder dan de, normaal voor het publiek gesloten, monumentale wintertuin (waar wij al eerder over schreven). Op 29 november opent het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky eenmalig de deuren voor de “Tree to Table” editie, waar de spar de hoofdrol speelt in het glas én op het  bord.

Lowlander Beer

Bij zijn?

Voor wie een boompje mee wil prikken: een unieke locatie, select gezelschap, gezelligheid en vier botanische gangen met perfect passende Lowlander bieren zijn de ingrediënten voor een bijzondere avond uit. Gelimiteerde tickets zijn nu te koop (hier).