Arabisch tafelen op een droomlocatie in Amsterdam

Inspiratie

Midden in Amsterdam, naast de Dam vind je Hotel Krasnapolsky. Een household name voor alle Amsterdammers en een gebouw welke iedereen wel kent. Maar ben je er ooit binnen geweest? Waarschijnlijk knikt nu de helft nee en de andere helft dus ja. Van die ja-knikkers zal het grootste gedeelte niet geweest zijn, waarover wij nu gaan schrijven: de Wintertuin.

Hotel Krasnapolsky

Modern Arabic diner in de Wintertuin van het Hotel Krasnapolsky (8-9-10 augustus)

Normaliter kom je alleen als gast van het hotel in deze te gekke (event)locatie. Maar volgende week kan jij bij de lucky few horen. In het weekend van 8-10 augustus hosten ze bij het Kras (dat mag je zeggen als Amsterdammer) een heel fijn pop-up diner.

Samen met gastchef Waleed al Sadik zal een een Arabisch feestbuffet bereid worden voor zo’n 150 gasten per avond. Alle gerechten op het menu representeren de moderne Arabische keuken en zijn dus sowieso een ontdekking. Voor 65 euro per persoon kan je aanschuiven en voor dat bedrag krijg je aardig waar voor je geld.

Hotel Krasnapolsky

Of je kan lekker kaartjes winnen…

Voor dat bedrag krijg je namelijk zoals gezegd een modern Arabisch buffet, maar ook de mocktails (alcoholvrij) en koffie en thee zijn inbegrepen. Voor meer informatie en reserveringen kun je bellen met 020-5549471 of een e-mail sturen naar fb2.nhcollectionkrasnapolsky@nh-hotels.com.

Wat je ook kan doen, is even naar onze Instagram gaan en meedoen met de win actie. Geen gek idee toch?