LOCKDOWN-FUN: dit kan wel én is leuk. Win-win!

Inspiratie

De dag voor de nieuwe maatregelen ingingen verbleven wij in het Kimpton de Witt hotel in Amsterdam. Geweldige kamer, gigantisch bed, heerlijk uitzicht én een heel fijn restaurant onder onze kont. Lang verhaal kort: het was top! Net als vorige lockdowns zijn ook de hotels weer creatief en kunnen zij het een en ander nog organiseren. Daarom hier 5 geweldige tips voor veilige en leuke lockdown tips.

lockdown

1. Lockdown Winter Arrangement

Ontsnap aan de winterblues (en je woonkamer!) en plan een getaway naar een hotel in het centrum van Amsterdam. Het Warm Winter arrangement van lifestyle hotel Kimpton De Witt is precies wat je nodig hebt en is inclusief:

  • Een overnachting voor twee personen
  • €50 tegoed om te besteden aan parkeren of een diner van Modern-Amerikaans restaurant Celia Amsterdam op de kamer
  • Gratis gebruik van een Kimpton-fiets, onder voorbehoud van beschikbaarheid

Beschikbaar tot 28 februari

lockdown

2. kerstdiner voor thuis met Celia

Thuis blijven, wel een restaurant-waardig diner op tafel zetten deze kerst? We got you! Met Celia Amsterdam’s makeaway box zet je binnen een handomdraai een feestelijk family-style geserveerd diner op tafel. De meeste voorbereidingen zijn al gedaan en maak je thuis gemakkelijk af.

Op het menu vind je onder meer burrata met flespompoen en wilde paddenstoelen, zeebaars a la plancha met ponzu, gebraden Simmentaler ribeye met pastinaak en bijgerechten als pompoen met granaatappel en munt en zoete aardappel met limoenyoghurt. Het diner sluit je af met een heerlijke cheesecake met havermoutcrumble en bessen.

De boxen zijn €42 per persoon voor een driegangenmenu, met een minimum order voor twee personen.

Te bestellen voor 24, 25 en 26 december, tot en met 21 december, via info@celiaamsterdam.com

Pick-up op de dag van bestelling tussen 12:00 en 17:00.

lockdown

3. kickass cocktails van Super Lyan

De feestjes zijn misschien gecanceld, maar je kunt er gelukkig altijd thuis nog een (spreekwoordelijk) feestje van maken met de Festive Box van cocktailbar Super Lyan.

Het barteam heeft voor de feestelijke box all time favorite cocktails geselecteerd, zoals de Beeswax Old Fashioned, Lyan Negroni en Adonis. Ook ontvang je (naar keuze) een fles witte of rode wijn, olijven, notenmix en Spotify muzieklink, zodat je alles in huis hebt om er een gezellige avond van te maken.

€60 voor 4x 200ml cocktails, 1 fles Wally Sauvignon Blanc of Luc Pirlet Malbec of Lavila Rose, olijven, notenmix en Spotify link.

De box is te bestellen met gratis verzending door heel Nederland via deze link.

lockdown

4. Warme choco en glühwein to-go van Pulitzer Garden

Na een lange thuiswerkdag wandelen door de feestelijk versierde stad? Pulitzer Garden is nu ook open voor takeaway – kom langs voor verse pastries met koffie, hot choco of glühwein to-go terwijl je meteen een glimp kunt opvangen van de spectaculaire Pulitzer kerstboom, die dit jaar is ontworpen door modeontwerper Claes Iversen. De polaroidcamera staat klaar voor een feestelijke foto samen voor de boom. Dwalen over de verlichte Amsterdamse grachten was nog nooit zo leuk.

Dagelijks geopend van 08:00 tot 18:00 – bij Pulitzer Garden via de lobby.

lockdown

5. Winter Wonder arrangement | Pulitzer Amsterdam

Toch genieten van een uitgebreid drie- of viergangendiner van restaurant Jansz. deze kerst? En ondertussen uitzicht op de mooie Amsterdamse grachten? Het Winter Wonder arrangement van Pulitzer is precies wat je nodig hebt:

  • Een overnachting in een Generous Kamer
  • Ontbijt voor twee personen
  • €75 krediet om te spenderen aan een diner op de kamer van restaurant Jansz.
  • 2 wintercocktails van Pulitzer Garden
  • Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren

Beschikbaar vanaf 1 december 2021 tot 31 maart 2022, vanaf €350 per nacht

Te boeken via https://www.pulitzeramsterdam.com/nl/specials/

lockdown