Let’s introduce: Tuig van de Tichel pop-up deelnemers [1/3]

Inspiratie

We schreven er al over, er komt een geweldig leuke pop-up bij Tuig van de Tichel. Dit gezellige hoekje midden in de Jordaan wordt 15 tot 17 maart omgetoverd tot een plek waar foodies en liefhebbers van mooie dingen hun lol meer dan op kunnen. 15 merken zijn vertegenwoordig dit weekend en aan ons de eer om deze aan jullie voor te stellen. De eerste vijf nu, de andere tien later deze week. Zien we je daar?

Mother’s Spirit

De geest van Moeder Aarde is een drijfveer voor Mother’s Spirit om een likeur te maken die geweldig is voor jou én niet schadelijk voor de natuur. Lokale en organic ingrediënten only. Door te kiezen voor Mother’s Spirit maak jij dus het verschil! Mother’s Spirit is gemaakt om speciale momenten te creëren in een almaar veeleisendere moderne wereld.

Floral Fusion is een likeur gemaakt met bloemenextract en kruiden. Alle ingrediënten zijn lokaal verbouwd en de drank is ook lokaal gedistilleerd. Laag in zijn suikers en alcohol en dus perfect gebalanceerd om altijd van te genieten.

Patricia Velasco

Wie Tuig van de Tichel kent ziet gelijk dat de match met Patricia Velasco overduidelijk is. Beide zijn meer dan bold & colourful en knallen je tegemoet. Patricia is een visual designer en illustrator en werkt voor veel merken, maar maakt ook haar eigen prints. Deze kleurrijke prints zullen tijdens de pop-up te koop zijn en zo kan ook jij een stukje kleur aan je leven toevoegen.

øya flora

Øya betekent ‘het eiland van..’ en de maakster van Øya Flora hoopt dan ook dat haar producten plezier brengen in ‘jouw eiland’. Geen massa geproduceerde producten, maar producten gemaakt met liefde en een flinke dosis craftmanship. Elk voorwerp van Øya Flora is handgemaakt hier in Amsterdam en is dus uniek. Kom kijken en voelen en raak verliefd op Øya Flora tijdes de Tuig van de Tichel pop-up.

Bubbels van Frits

Het verhaal van Frits begon met een reis naar de Champagnestreek. Er werden meerdere bubbels geproefd van verschillende wijnhuizen. Huizen met uiteenlopende verhalen en tradities en de liefde van Frits voor de bubbels werd geboren. Zo ook het motto: “het leven moet gevierd worden en daar gaat Frits bij helpen!”.

Kom tijdens je pop-up een fles (premier cru) champagne scoren van een (kleinschalige) wijnboer waar de passie voor het vak en kwaliteit vanaf spat!

Pastiche Sauces

Tijdens pop-up restaurantavonden in Amsterdam viel steeds één ding op: mensen zaten lekker te eten, maar ze genoten pas écht van de pittige sauzen! Sterker nog, ze vroegen of ze die konden kopen voor thuis. U vraagt, wij draaien dacht Claude en Pastiche Sauces was geboren. Alle drie de sauzen hebben een Caribische twist en bestaan uit minstens 70 (!) % fruit. Alle drie de sauzen zullen tijdens de pop-up aanwezig zijn, dus ga jij voor de ‘Seaweed Guava Lava’, ‘Papaya Faya’ of de ‘Soursop Shock’?