Le Creuset kleurt iedere keuken azuurblauw 💙

Inspiratie

Ieder jaar roept Pantone, het Amerikaanse kleureninstituut, een kleur uit tot ‘kleur van het jaar’ (dit jaar was dat Viva Magenta btw) maar tijdloze merken kiezen gewoon voor tijdloze kleuren. Le Creuset is in alles een tijdloos merk en met de ‘Azure’ collectie verklaren zij de liefde aan de mediterrane keuken en haar azuurblauwe zee.

Le Creuset

Le Creuset – de Franse pionier in kookgerei

Al generaties lang koesteren families hun originele Le Creuset in de keuken. Gemaakt om door te geven, en zo wordt elke kleurrijke pan uit de reeks een kostbaar erfstuk. Met die familiewarmte zorgt het merk al decennialang voor kookervaringen die je innerlijke chef doen opleven. Zo is Le Creuset is een Michelin-waardige sous-chef die je levenslang vergezelt aan het aanrecht.

De keuken is voor velen een plek waar heel wat tijd wordt doorgebracht, alleen of in gezelschap. Ben je er helemaal klaar om sauzen te doen pruttelen en te roeren als nooit tevoren? Le Creuset-kookgerei is er daarvoor in kwaliteitsmaterialen van geëmailleerd gietijzer en roestvrij staal. Daarmee tover je in een handomdraai culinaire hoogstandjes op tafel. Eén ding is zeker: deze kleurrijke musthave is niet weg te denken uit je keuken.

Le Creuset

Briljant blauw

De nieuwe Le Creuset-kleur brengt een oase van mediterrane pracht met zich mee. Je smaakpapillen beginnen spontaan te prikkelen, en dus sta je binnen de kortste keren vol enthousiasme in de keuken. Lekker zoeken naar verrassende ingrediënten om je Le Creuset mee te vullen. De ‘azure’ nieuwkomer schaf je deze zomer aan in een complete keukenset, wat bijvoorbeeld ideaal is als je verhuist en zin hebt in een interieur makeover. ezelf gewoon verwennen met een aanvulling van je huidige keukencollectie mag ook natuurlijk! Het assortiment ontdek je in een reeks uit gietijzeren kookgerei, steengoed voor in de oven en kookaccessoires voor elk zoete én zoute zonde. Koken doe je bijvoorbeeld in de gietijzeren stoofpan waar élk gerecht in past. Zoete verwennerij bak je dan weer met de essentials uit de reeks aan ‘azure’ bakgerei in aardewerk zoals de beslagkom en de taartvorm.

En grillen…dat doe je met de Le Creuset Signature Rechthoekige Grill!

Le Creuset

De nieuwe collectie is online te verkrijgen, en met dit recept heb je gelijk al wat kookinspiratie.