Pop-up: De Kok & De Maitre is terug en hoe!

Inspiratie

Pak ‘m beet een half jaartje geleden schreven wij over een bijzondere pop-up op een geweldig gave locatie. De Kok & de Maitre rees toen naar grote hoogte op de negende verdieping van een hotel. Na een succesvolle zomer zijn ze terug op wederom een fantastische plek: de oude stoomsleepboot LIZBOA in het Oostelijk havengebied van Amsterdam.

De kok & de maitre

De Kok & de Maitre

21 oktober gingen de deuren voor het eerst open en vanaf nu wordt er elke week op donderdag, vrijdag en zaterdag om stipt half 8 een bijzonder vier-gangen verrassingsmenu geserveerd. Voor deze nieuwe editie is een nieuwe chef gevonden, namelijk Miguel Costa. Met zijn Portugese afkomst doet hij de naam van het schip eer aan, maar belangrijker ook het menu door met verse, lokale seizoensproducten een menu met Portugese twist te koken.

De kok & de maitre

80/20 filosofie

De Kok & de Maitre blijft trouw aan hun 80/20 filosofie met een voorname plek voor plantaardige ingrediënten, dus veel heerlijke groenten, en hier en daar verantwoorde vis, vlees of zuivel als extra smaakmaker. Uiteraard word je als vegetariër of veganist ook op je wenken bediend!

Vanaf half zeven zijn is iedereen welkom voor het aperitief en om half acht gaat iedereen gezamenlijk aan tafel.

Een viergangenmenu kost € 41,50 en een arrangement met bijpassende wijnen € 28,50 euro. Reserveren kan hier.

De Kok & de Maitre