The OG sapbar breidt uit: JuiceBrothers Memphis

Inspiratie

Zeg je sapkuurtje, dan zeg je JuiceBrothers. Met zes locaties in Amsterdam en al twee in New York hebben we het hier gewoon over de OG van de sapbarren. Om deze titel extra waar te maken hebben ze nog een heel stoer uitstapje gemaakt: Memphis is de volgende stad om te veroveren, en zo gaan ze het doen.

JuiceBrothers

JuiceBrothers

Bibi Janus, een van de oprichters en daarnaast modeontwerpster, woont in New York en ontmoette daar Libby Ware Wunderlich. Deze twee powervrouwen bezochten Memphis afgelopen mei en Bibi was meteen verliefd op de stad.

In Memphis zal het aanbod van JuiceBrothers bestaand uit de bekende verse sappen, smoothies en bowls. Uiteraard alles bereid met biologische groente en fruit met immuniteitsverhogende, antioxidantrijke en ontstekeningsremmende blends. De vestiging zal zes dagen per week open zijn en als je uitgekeken bent op de sappen hebben ze gelukkig ook koffie van J. Brooks Premium Roasters.

Juicebrothers

Bar Ware en wat wij als Amsterdammers hier aan hebben

Lastig kiezen tussen een sapje of een cocktail? Hier kan je beide hebben! Bar Ware zit aan JuiceBrothers vast en deze relatie komt terug op de kaart. De JuiceBrothers technieken en ingrediƫnten worden verwerkt in het cocktailmenu en deze hele yin-yang verhouding tussen gezond en een lekkere cocktail is uiteraard super interessant.

Ook interessant: ter ere van de opening in Memphis zal er gedurende de hele maand augustus een speciale Memphis smoothie op het menu staan in alle JuiceBrothers vestigingen.