Heura: cook the ‘meat’ without cooking the planet.

Inspiratie

Gisteren was de lancering van een nieuw merk plantaardige producten. Nog één? hoor ik je zeggen… Maar wat nou als we zeggen dat topchefs er graag mee werken. Of dat de oprichters twee jongen Spaanse activisten zijn in plaats van een groot merk die een gat in de markt ziet. Heura is geboren uit activisme en dat zie (en proef) je terug in het merk. Met hun Spaanse roots mag de chorizo natuurlijk niet ontbreken en die is dan ook vanaf nu gewoon in de Nederlandse supermarkt verkrijgbaar.

Heura

Heura: cook the ‘meat’ not the planet 🔥

Het team van Heura noemen zichzelf agents of change en doen dat door oplossingen en producten te bieden die 100% plantaardig zijn, duurzaam, gezond én met een WOW factor. Op deze manier willen ze mensen de kans geven om het huidige food systeem meer duurzaam te maken.

De Mediterraanse roots zie en proef je terug. Producten van hoge kwaliteit, zoals de olijfolie die ze gebruiken, zorgen voor een geweldige smaak. Zoals we al zeiden, toprestaurant (zoals Yerba in Amsterdam) werken graag met de producten.

Heura

Het 5-stappen plan: dit is hoe Heura het doet

 1. Alleen maar supergroenten
  enkel high-protein en GMO-vrije groentes.
 2. Grind en re-grind
  de geselecteerde groente worden gemalen tot er een groente flour ontstaat van hoge kwaliteit en bomvol groente proteïnes
 3. Ongelofelijk structuur
  Tijd voor de magie: het groente bloem wordt gemengd met water en wordt blootgesteld aan verschillende levels van hitte, druk en vochtigheid waardoor er een structuur ontstaat die zelfs de meest fervente vleeseter verrast.
 4. We are Mediterranean
  Heura marineert de producten met de beste ingrediënten uit de Mediterraanse roots. Extra virgin olijfolie, tijm, basilicum, komijn, noem maar op!
 5. Van Heura naar je huis
  Gewoon nu te scoren in de supermarkt.

heura

Zelf aan de slag? Wij delen een heerlijk recept met een Heura product. Genieten.