Heel Holland Bruncht – #nationalbrunchday

Inspiratie

Ik brunch, jij bruncht, wij brunchen allemaal! Waarom? Nou omdat het toch wel heel erg leuk en lekker is. De ingrediënten voor een onvergetelijke brunch: vrienden, familie, heerlijke gerechten en…. een Bloody Mary (en dan wel die van onze vrienden van Ketel One Vodka). Om de brunch echt goed te vieren is daar nu National Brunch Day op zondag 29 september. Een dag vol de heerlijkste brunches op meer dan 35 brunchlocaties in Nederland.

National Brunch Day

National Brunch Day 2019

Tijdens National Brunch Day kun je dus brunchen bij meer dan 35 deelnemende brunchlocaties door heel Nederland (alle locaties vind je hier). Daarnaast kan je uiteraard ook een (Bloody Mary) brunch thuis organiseren. In het ‘Het Grote Bloody Mary Boek – de all-day brunch editie’ dat speciaal voor National Brunch Day is gelanceerd, vind je brunchinspiratie en uiteraard Bloody Mary inspiratie.

Bij de cocktails in het boek zijn matchende gerechten gecreëerd en gefotografeerd door food influencers Dishtales (die wij al eerder interviewde) en Cravings in Amsterdam. Het uitgangspunt van alle overheerlijke recepten is dat je ze zonder stress kunt maken. Daarnaast worden in het boek tips gedeeld om thuis in een handomdraai een geweldig brunchfeest te organiseren.

National Brunch Day

Grote Bloody Mary Boek

Hebben? Bij aankoop van Ketel One Vodka bij Gall&Gall krijg je vanaf september het e-book  ‘Het Grote Bloody Mary Boek’ – de all-day brunch editie cadeau.