Gloednieuwe chef voor The White Room (*)

Inspiratie

Hij was al souschef bij The White Room (*) maar nu sinds een paar maandjes is hij dan de echte grote man: Randy Karman heeft het stokje overgenomen van Arturo Dalhuisen bij het sterrenrestaurant van het NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky.

The White Room

The White Room

In 2016 opende The White Room haar deuren in het vijfsterrenhotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky. Het restaurant is gevestigd in de oudste restaurantlocatie van Amsterdam in een prachtig monumentaal pand. De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn.

The White Room

Meet the Chef

De carrière van Randy startte als leerling in verschillende sterrenzaken en onder de leiding van diverse topchefs. Een jaar als chef de partij in de keuken van Jacob Jan Boerma’s restaurant De Leest (***) was het begin van het echte werk. De volgende stap op zijn culinaire pad was bij Bord’Eau (*) om uiteindelijk toch weer terug te komen bij Jacob Jan Boerma bij The White Room (*).

The White Room

Foodini 1 jaar

Zondag 28 juli vieren wij het 1-jarig jubileum van Foodini met een heel speciaal event: het Foodini Food Fest! 5 restaurants, die 5 gangen koken en dat voor 5 tientjes. Randy en team verzorgen de vierde gang en dat is dus dé kans om van deze gloednieuwe chef te proeven.  Via deze link kan jij erbij zijn.