Fruits de mer pop-up bar

Inspiratie

Wij zijn fan van Bart van Olphen en van zijn bedrijf Fish Tales. Dat komt natuurlijk door Bart en zijn ideeën, maar dat het allemaal te maken heeft met kakelverse Noordzee vis, helpt natuurlijk wel erg mee. Fish Tales slaat nu de handen ineen met STACH voor een pop-up Fruits de Mer Bar en dat willen wij natuurlijk delen met jullie.

fruit de mer

STACH x Fish Tales Fruits de Mer

Vanaf gister donderdag 3 december staat de pop-up bar op de Amsterdamse Overtoom. Het doel is om op deze manier de hele maand december extra feestelijk te maken met een compleet seafoodassortiment. Van een bakje vers bereide mosselen to-go tot een compleet Fruits de Mer plateau voor thuis. De Fruits de Mer Bar is een lokaal initiatief dat zich onderscheidt door het ruime assortiment krakend verse vis.

Fruits de Mer

Dezelfde dag gevangen

Alle vis is dezelfde dag gevangen in onder meer de Zeeuwse wateren en de Noordzee. Denk aan de lekkerste Zeeuwse oesters, mosselen, kokkels, wulken, scheermessen, ongepelde Hollandse garnalen en – natuurlijk – kreeft. De producten voor Fruits de Mer zijn allemaal voorgekookt (of gestoomd) en dus ready-to-eat. Lekker makkelijk.

Fruits de Mer

De pop-up is de hele maand december geopend van donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 19:00. Bestellingen kan je plaatsen op staak-food.nl/pickup. Liever thuisbezorgen, in Amsterdam kan er bestelt worden via Deliveroo en via de webshop van Fish Tales voor in het hele land.