Fruits de Mer gewoon tot op je stoep!

Inspiratie

Wat voelt er nou meer luxe dan een plateau vol Fruits de Mer? We kijken stiekem al naar de nazomer en hebben het gevoel dat die qua weer erg lekker gaat worden. Fish Tales zorgt er deze zomer voor dat hij qua eten net zo lekker wordt door het ons nu wel heel gemakkelijk te maken; een plateau vol met lekkers uit de zee onder meer uit de Zeeuwse wateren en de Noordzee tot op je stoep.

Fruits de Mer
David Loftus©

Fish Tales Fruits de Mer

Bestel een van de menu’s of stel je plateau zelf samen met je eigen favorieten; denk aan Zeeuwse tafeloesters, Zeeuwse mosselen, Waddenzee kokkels, wulken, alikruiken en scheermessen. Voor al dit lekkers uit de zee is het zomerseizoen hét moment dat ze vers, en dus dicht bij huis, gevangen kunnen worden. Wat wil je nog meer?

Fruits de Mer
David Loftus©

Ready to Eat

Nou dat ze ready to eat zijn bijvoorbeeld! Alle schaal- en schelpdieren (met uitzondering van de oesters) zijn voorgekookt of gestoomd en kunnen dus zó – ready to eat – op tafel worden gezet.

Fruits de Mer
David Loftus©

Bestel maar bestel maar

Bestellen is eenvoudig. Je kunt online in de webshop van Fish Tales. Klanten uit Nederland kunnen bestellen tot dinsdag 12:00 uur, voor levering op donderdag, en bestellen vóór woensdag 12:00 uur, voor levering op vrijdag. In België (Vlaanderen) wordt alleen op donderdag geleverd (bestellen voor dinsdag 12:00 uur). Alles wordt gekoeld geleverd. Je kunt al een plateau Fruits de Mer samenstellen vanaf € 25. Het menu Classic bedraagt € 82,50 en Royal € 115 (incl. verzendkosten).